Det er så eid og random og sånn!

Det er så eid! I dag skal jeg og småguttene på Åpen barnehage for første gang! Det ser så serriøst koselig og chill ut der. Jeg har ikke følt noe behov for å dra dit tidligere fordi barna her har lekt med hverandre, sånn helt random lizzom,  og frem til nå har jeg også være såpass gravid og i barsel at jeg ikke har orket. Men nå er jo Eskil alene, ingen å leke med, bare mamma. Vi har det seriøst fint vi altså, men nå tenkte jeg å spe på med litt Åpen barnehage for å ha litt mer variasjon i dagene.

Tror han kommer til å synes det er eid, og han vil digge det hardcore! Seriøst!
Nå som vi nesten er ferdige med frokosten her (LOL) så skal vi kle på oss XD!
Ikke nøy deg med en random dag, ha en helt EID dag! Ei dagen! LOL!

Ps. Ja, jeg har en fjortis i huset og kan kanskje bli litt påvirket av det:) LOL

7 Comments:

 1. Haha, jeg ler så jeg griner igjen av disse innleggene dine 🙂 Du er RÅÅÅ….

  Kos dere på åpen barnehage.

 2. Silje mamma til Robin og Lillebror i magen

  hehe morsom måte og skrive innlegget på !! 😀 der så det fint ut!
  var Åpen bhg i komunen her også, drevet av kirken. Men da jeg skulle begynne og gå dit la de ned. trist egt!!

 3. Åpen barnehage bruker jeg masse, føler det er det som «redder» vår hverdag, får deilig gåtur dit og koser oss der, deilig for den voksne også å komme ut blant andre, vi har kjempegod opplevelse av det i hvertfall! Håper du trives 🙂

  • Ja, åpen barnehage er en akkurat passelig sosial dose, føler jeg. Så kan vi komme når vi vil og når det passer oss, OG det beste av alt, vi kan være sammen, barna og jeg. De kan leke og styre litt rundt og jeg snakker med andre voksne, og barna vet at jeg er i nærheten. Slik deler vi en opplevelse sammen:)

 4. EID!!! roper den eldste her og, hver gang jeg sier noe litt feil. Og det gjør jeg visst ofte, i følge ham…

Comments are closed