God Jul bæsj

Ja, med jevne mellomrom har vi hatt et barn som er i en alder der «bæsj» er et ofte brukt ord. Og nå er tiden igjen kommet der dette ordet igjen går igjen i nesten  hver eneste setning.
Det er jo ganske komisk og noen ganger må jeg jo bare le.

Vi har pyntet pepperkakehus i dag. På sfo i dag så barna mine (som ikke går på sfo) at det var et pepperkakehus der, og de ville så gjerne lage det hjemme bæsj. Jeg har ikke hatt så mye hell med pepperkakehus før bæsj, og det ble ikke så pent satt opp denne gangen heller, bæsj, og jeg brant meg på to fingre. Bæsj.

Den fine kirken som er litt spist på taket.

Men barna pyntet ivrig, og det ble en pepperkakekirke bæsj.
Og med dette sier vi bare:
God jul bæsj!

8 Comments:

 1. Haha, jeg ler så jeg griner 🙂

  Hvor fikk du tak i pepperkakekirke?? Meg vil også ha 🙂

 2. Bæsj jul til deg også. 🙂

 3. Hahahahaha!!! Det var noe kjent, her…

  Trodde først dere hadde fått omgangsyke – får håpe det ikke går troll i ord! 🙂

 4. Dette syntes jeg var ekstra gøy. Men du vet, ikke ofte voksne sier bæsj, tiss, promp, og kjæresten liker ikke så godt denne «late night» delen av min humor. Men jeg koser meg innimellom med regler om dassen, rassen og sånn, og ler meg halvt i hjel av min egen 3-års stadie humor. Moro med barn sikkert da!!

 5. Jeg synes det er EKSTRA gøy å si til Martin «har du lagt en kabel» etter at han har vært på do. Men da blir han veldig fornærmet, og sier at jenter ikke burde kunne sånne ord. Sorry, sier jeg da, jeg har jobbet i radio for lenge og blitt yrkesskadet.
  Som en venn av meg sa det «En skal være glad så lenge en har regelmessig avføring». Den er fin når man har det shit.

  Bæsj-tiss-promp hilsen, Julie

Comments are closed