Moro med mange!

I dag var det tid for hjemaften igjen, noe vi har hver mandag. Da er vi samlet hele familien og har en (forhåpenlitgvis) fin kveld sammen. En av oss har en liten leksjon og så gjør vi noe morsomt sammen og kanskje spiser en ekstra god kveldsmat.

I det siste har Mia utnevnt seg selv til å holde hele hjemaftenen selv, gjerne hver gang. For et par uker siden overrasket hun oss med et veldig fint opplegg hvor hun klarte å holde alles oppmerksomhet og alle var i sving.

I dag var det Julian på 12 år som holdt en fin leksjon for oss.

Etter at han var ferdig, var det Mia på 8 år som også ville ha et opplegg. Etter sitt opplegg, tok hun oss alle med ut i hagen for å leke. Tror det var katt og mus-lignende. Noe sånn sista-opplegg. Det var veldig gøy. Og vi er så mange at det blir ekstra morsomt.

Det er så gøy å være så mange. Vi har det morsomt selv når det bare er oss. Vi ler av hverandre og alle får være med.

Mia løper etter pappa

Mia løper etter Lilli

Pappa løper etter Julian under «stiv heks» på en hjemmeaften.

Mia løper etter Sijle

Mika fulgte ivrig med fra vogna si.

Eskil løper etter Lilli

Alle synes det er slitsomt når noen av oss skal ta Mia, for Mia blir aldri sliten, hun løper og løper og løper!

4 Comments:

 1. Silje mamma til Robin og Kasper

  Så fint at dere har sånne dager!! 🙂

  • Ja, og det er ganske mange av dem:) Eller du tenkte kanskje på «hjemaften»? Det har vi hver mandag, men gøy har vi det hver dag, stort sett:)

 2. Hei! Hadde vært utrolig interessant om du kunne skrevet et innlegg om mat hjemme hos dere! Litt om hvordan det er å lage middag til ni personer hver dag, hvor mye brød og melk det går hver dag, osv:) og hvor mye matbudsjettet deres er på i mnd (hvis du ikke syns det blir for privat da!) Her er vi 2 voksne og 2 (snart 3) barn, og vi klarer ikke å komme under 6000,- i mnd. Syns det går mye penger til mat, selv når vi prøver. All ære til deg som er så god mor for 7 barn:)

  • Linda C.Hagen

   Hei! Ja det var en god ide å skrive om, det er det sikkert flere som lurer på:) Takk for forslag!

Comments are closed