Hjelp! Babyen sover, hva skal jeg gjøre??

Babyen sover.

Jeg har alltid noe jeg burde gjort. Hva skal jeg gjøre?
Husarbeid?
Trene?
Hvile?

Men det er også viktig å sette seg inn i hva barna driver med, og når det kommer en liten tass som spør om vi ikke skal spille litt Watergirl og Fireboy, ja da sier jeg jo ikke nei!

Hverken tøyet i trommelen, elipsemaskinen eller senga går noen vei, men den lille tassen…han vokser fra meg hver dag. Vi koser oss sånn når vi spiller Watergirl and Fireboy. Det er sånn at man spiller sammen og vi må samarbeide og virkelig bruke hodet. og så blir det high five og klem og suss når vi klarer å komme oss til «dørene» våre:)

Anbefales altså! Dette er for meg helt rett prioritering! Det kommer jo tross alt skolebarn ramlende inn døra senere. Så de kan ta det tøyet i allefall. Det mester er jo deres tøy uansett:)

4 Comments:

  1. Husarbeid og/eller rydder lagret i kjelleren. Noen dager trenger jeg bare gjøre ingenting fornuftig og da sitter jeg på www 🙂

  2. Mammatiltogutter

    og det tror jeg var rett prioritering !! Når baby sover og storebror er hjemme så gjør jeg noe med han, baker,leker kaptein sabeltann, ute i hagen, ser litt tv og koser oss med en kjeks eller og husarbeid! Når storebror er i bhg ( 50%) og baby sover å vi ikke er på barseltreff eller flyr bygdene rundt så er det jo husarbeid , kanskje en hvil, en liten hvil sånn mitt på dagen er LUXSUS!! sjelden vare det altså. hehe

  3. Når baby sover så pleier jeg å finne på noe med de to største, og lage middag eller gjøre husarbeid om de leker greit selv 🙂

  4. mariannehennoen

    Så koselig <3

Comments are closed