Hva vi gjør for å ha det hyggelig

Nå skal jeg svare på et spørsmål som en leser stilte på Facebooksiden til bloggen. Spørsmålet er som følger:

Hva gjør du og mannen når dere skal ha det hyggelig? Enten dere har barnevakt eller ei (evnt. hvor ofte har dere barnevakt)?

I lang tid, så hadde vi date ute hver fredag. Da var ofte eldstejenta barnevakt for alle sammen. Noen ganger var noen av dem hos besteforeldre. Dette var kjempefint. Da gikk vi på kino, det liker vi godt, eller vi spiste ute (men det kan man ikke gjøre for ofte da, det blir jo litt dyrt). Vi har vært på konserter, på stand-up, på shopping, og også ute med venner av oss.

Men etter at babyen ble født, har vi ikke vært ute på date ennå, av praktiske årsaker. Men vi koser oss hjemme også. Vi finner en fin serie vi kan følge med på. Episodene er ikke så lange sånn at vi kan se en episode hver kveld om vi vil. ( Det har vi ikke tid til nå som skolen er igang da).
Akkurat nå i disse valgtider, tar vi opp valgsendinger og ser på det når vi har tid, så diskuterer vi litt politikk. (haha, da kan man vel kalle seg voksen).

Vi ser ikke mye på tv (har ikke tid), men har kanskje en til to serier som vi liker som vi har på opptak. Så ser vi på det i helgen. Da koser vi oss med te og godis også.
En date i sofaen liker vi veldig godt. Da kobler vi av og koser oss skikkelig!
Nå begynner babyen å nærme seg et år (hva skjedde???), så da blir det nok mer dater ute av huset igjen, tenker jeg.

Vi koser oss også veldig mye når vi gjør ting med barna. Vi liker å se film sammen, eller gå tur, eller dra på stranda. Det er de tingene som alltid fungerer. Ellers er det en liten utfordring å finne på noe som absolutt alle synes er gøy. Men man får legge litt godvilje til. Alle kan ikke ha det like kult hele tiden heller.

Sånn i hverdagen har mannen min og jeg det veldig morsomt. Det går ikke en eneste dag uten at vi ler (ofte av meg, for jeg sier så mye feil). Og det er skjer så mye her som er morsomt og som vi ler av. Vi tar oss selv veldig uhøytidelig, og det gjør igrunn barna også, og da kan vi le mye. Det er gøy.

Vi gleder oss alltid til å være sammen. Vi ser virkelig frem til kvelden kommer da vi har litt tid til å se på noe vi liker sammen. Den stunden betyr mye for oss.
Det er viktig å ikke slutte med den tingene mang gjorde før man ble gift. Ikke slutt å date, ikke slutt å ført, ikke slutt å tulle, ikke slutt å gjøre alle de småtingene man gjorde da man sjekket hverandre opp.

2 Comments:

  1. Å date er viktig, selv om man har kjent hverandre i mange år og man har en travel hverdag 🙂 Vi prøver å kose oss med litt deilig mat etter at ungene har lagt seg, er hærlig når man har godt tid og kan lage noe ekstra godt og noe som tar litt lengre tid enn å steke en pakke med kjøttdeig. Dette er også noe vi gjør med ungene i helgene, de setter også pris på å få favorittmaten sin 🙂 Barnevakter har vi ikke så flust av (Les: ikke eksisterende), så hjemme-date er tingen her i huset. Og ja, den Ben & Jerry isen: VEEEEELDIG godt, hihi. Min favoritt er cookiedough, den må du prøve om du ikke har testa den ut. God søndag =)

    • Ja har testen den også, har testet de fleste som de har på seven eleven her vi bor. Halfbaked er også en vinner!

Comments are closed