Familie-trening

I går gikk vi bort til Bygdetunet, som er et flott sted for å slappe av, men også et supert sted å trene. Det er alltid 17. mai-feiring her, med scene og en liten tribune og sånt.

Hele familien var med. Først tok vi en oppvarmingsrunde med jogging på området.
Så hadde vi stasjonstrening. Da gikk vi sammen to og to eller tre og tre. En stasjon var situps, en annen av pushups, en tredje var knebøy. Vi holdt på i 50 sek før vi byttet stasjon.
Så hadde vi en intervalløkt med endel løping.

Og så til sist (den største delen), der vi på tur lager en løype som alle skal følge. Først ut var Julian: Løp fram og tilbake på betongen to ganger, så opp og ned tribunen 4 ganger (tungt), så opp på scenen opp ta 30 situps, og så løp over den lille tribunen; hopp opp og ned bak og løp rundt til forsiden 4 ganger.
Phu!

Til sist var vi så slitne av all løpingen at da turen kom meg så lagde jeg kun styrketreningsoppgaver:
Ha en på ryggen (en som er litt lettere enn deg selv) Og gå frem og tilbake over betongen, ta 30 knebøy med personen på ryggen. Ha hendene bak hodet – bøy ned – reis opp og spark. Annen hvert bein (uten en person på ryggen). Og så situps.

Vel, så var vi svette og ferdige. Da var det hjem og dusje og spise å hoppe i seng.
Jeg hadde og en lite lekse om endorfiner og at vi ikke bare kan sitte stille. Og at vi ikke bare kan få endorfoiner gjennom sjokolade. Alle var glade etter økten.
Vi kan ta det i vårt eget tempo. Om man vil ta seg helt ut, kan man det, men det er også lov å ta pauser når man ønsker det.
Vi hadde en sunn kveldsmat med litt matteoppgaver:)
Jeg kjenner det godt i låra i dag! Det ble ganske mange ganger opp og ned de høye trinnene på tribunen:) Du ser tribunen i bakgrunnen på bildene. Jeg skulle jo hatt flere bilder å vise frem, men siden vi var i sving var ikke akkurat det det første vi tenkte på. Men neste gang kan jeg prøve å huske på det. Kan vise frem hele området:)

Dette er helt ypperlig trening! Babyen er med også. I går sov han bare i vogna. En annen gang krabbet han rundt og fikk litt kos innimellom. Så vi har det gøy med barna og vi får trent alle sammen! Helt gratis! Hvor kult er ikke det!!?
Har dere et kult sted i nærheten som egner seg for trening? Vi har også en fantastisk joggeløype rett i nærheten. Vi har vært der endel ganger også.

Comments are closed.