Interiørfeber!

Ungdomskolen jeg gikk på en gang i tiden, skal nå rives. I dag var det «kom å hent»- dag der. Så jeg dro hjemmefra kl 08 med tom bil, oppladet drill og pipenøkkelsett. Da tenkte jeg at jeg hadde det jeg måtte trenge for å skru ned det jeg ville ha.
Jeg møtte min mamma, to søstre, svogere og en niese. Jeg hadde også med meg Mia.
Vi var tidlig ute, så straks dørene åpnet,løp vi inn.
Mia kastet seg over en utstoppet svane. Jeg var på utkikk etter store skolekart og andre skatter fra sløydrommet, naturfagrommet, skolekjøkkenet og sømrommet.
Jeg kom over en haug med gamle kart og tok ett Europa-kart. Jeg tenkte at jeg ikke kunne ta alle kartene. Men det skulle jeg jammen gjort, for de jeg ikke tok, tok nestemann, alle sammen! GRRRR. Men det er greit:)

Jeg var helt vill og løp gjennom rommene. Mamma, Mia og min niese ble slavene mine. De bar ting og passet på ting og bar ting ut i bilen for meg. Vi hadde det så moro.

Jeg hadde så full bil til slutt at jeg ikke hadde plass til Mia hjem. Så da måtte bestemor kjøre henne hjem. Vi dro først til henne og spiste litt mat. Jeg var helt oppspilt. Jeg gikk glipp av så mange skatter. Sukk! Så mye jeg ville ha som bare forsvant foran øynene mine. Det var flere interiørelskere der for å si det sånn. En gammel mann fant en gammel vekt med en sånn langt rør opp til å måle høyde også. Den ville jeg gjerne ha hatt!!!
Mia og bestermor kom til og med i avisen!

Mannen var ikke fullt så begeistret da jeg entusiastisk  spredde alle mine skatter utover plenen.
Han tok opp en knagg: «Denne var jo fin, den kan vi jo bruke til noe…men alt det andre her…?» Sa han med nesten brekning i stemmen. Snakk om å ikke skjønne greia liksom!
Nå er rommet mitt stapp fullt av ting jeg skal få til å skinne! Mannen skjønte ikke opplegget med det kartet da. Hallo???? Det skal visst ikke opp på veggen her. Men jeg har det nå iallefall. Vi får sikkert til et kompromiss. Eller kanskje jeg kan selge det en dag?

Vel, det var i grunn bra at min mor måtte kjøre Mia hjem, for hun tok med to fettere også. Vi skulle nemlig ha bursdagsfeiring for Elias her i dag. Og da kunne min mor hjelpe til med det også. Hun har hjulpet meg i hele dag! Hun ble her hele bursdagen også og hjalp til å passe på lille Mika. Den bursdagen var forresten en brak-suksess! Jeg skal fortelle om den i et eget innlegg.

Ps. Jeg fant masse spennende i naturfagrommet, jeg får ta bilder av det en annen dag. Jeg fant rare egg og fisker og slange og masse fint! Perfekt til små, nysjerrige gutter!

3 Comments:

  1. Så stilig, skulle ønske det var sånn dag på en av skolene her også. Det hadde vært morro 🙂 Gleder meg til å se hva du gjør med alt 🙂

  2. Stiiilig! Så mye tøft!! Jeg lo høyt av svanen, da 😀 Synes du var flink til å få med deg så masse. Og heldig. (Og menn har vel egentlig ikke stemmerett på ordentlig når det gjelder interiør)

Comments are closed