Obama ved frokostbordet?

Ved frokosten i dag i en litt alvorlig stund der far i huset hadde noen gullkorn å dele med sine barn, tok et av barna opp et rekalmeblad fra TGR som lå på bordet og spurte så.
«Er det her Obama»?

Det var ikke så mange som fikk det med seg, tror det bare var jeg. Jeg begynte å le litt for meg selv, men jeg syntes det var så komisk at jeg ikke klarte å slutte å le. Og siden vi liksom var i en litt alvorlig stund var det litt upassende å le. Vi prøver liksom å lære barna å høre etter og ikke tulle når vi prater ordentlig sammen.
Men mannen måtte spørre meg hva som var så morsomt når vi egentlig var alvorlige.
Så jeg viste han TGR-rekalmebladet og sa at et av barna lurte på om dette var Obama.
Da lo vi så frokostblandingen sprutet.

Obama må liksom spe på inntektene litt ved å reklamere for TGR! Hahahaha!
Det var jo fint at de visste hvem Obama var da:)
Og sånn med et skrått øyekast skjønner jeg jo at han ligner litt på en måte.

3 Comments:

  1. Testar kommentera

  2. Webutviklere Jens

    Testar kommentera inloggad

  3. Hahah, herlig!

Comments are closed