Romjulen hos Hagen`s

Joda, jula går sin gang, vi spiser noe rart hele tiden, ser på film, sover, og leker med gavene vi fikk til jul.

Her spiller Julian og Dan Richard ishockey og har det kjempemorsomt. Ingen gidder å rydde av alt rart som ligger på bordet, for nå skal vi bare slække og leke.

Men ser du hva som står helt borti kroken der? Ved siden av juletreet? Er det ikke…?
Jo det er det! Den står der fortsatt! Og har for anledningen fått på seg en fin lue!
Ja, så svanen er fortsatt i stua. Noen synes det er litt rart. VI har hatt mye besøk i det siste, og er det noe alle kommenterer så er det nettopp denne svanen. Noen synes den er kul og noen synes det er rart å ha en svane i stua.

Men nå er vi blitt vant til å ha den her. Og når den først er her, kan det jo liksom være en påminnelse om at vi må godta andre slik de er?

Haha, hvis jeg kan ha en «moral» bak å ha den har, så kanskje mannen lar den være hos oss enda lenger?
Hvis jeg nå tar den bort, så kommer jo det til å merkes veldig. Akkurat som med hvem som helst av oss her i familien. Vi kan være både snåle, irriterende og rare alle sammen. Men ta bort en av oss, og man merker at noe virkelig mangler.

Den kan også være et symbol på å hjelpe de svake. Denne svanen er gammel og skulle kastes, den var ubrukelig og stygg. Men Mia så det vakre i den, og reddet den fra å bli most og tilintetgjort. Så nå kan den minne oss på hvor snill Mia er som  står opp for de svake. Og den kan minne oss om at selv om alt virker håpløst så kan alt bli fint igjen, som for denne Svanen som fikk nytt liv hos oss.

Jeg synes seriøst den er kjempefin! Den hører absolutt hjemme her hos oss.

Og gjett hva jeg fikk til jul!!! Jeg fikk en lamineringsmaskin som jeg har ønsket meg. Så snart skal jeg vise frem hva jeg skal lage med den! Gleder meg til å få satt med med med det.

3 Comments:

  1. Så ut som en koselig romjul 🙂 Kos dere masse videre 🙂

  2. Jeg smiler av den morsomme svanen 🙂
    Fortsatt fin romjul 🙂

Comments are closed