Ting man får tid til i romjulen

Det er jo så deilig å ha litt ekstra tid. Jeg har nå hatt tid til å sy ferdig en veske til Mia, og et forkle til Mia. Hun har jo hatt mat&helse i et halvt år på skolen nå, så nå er det vel på tide å få et forkle.

VeskeForkleJeg hadde litt rester igjen av stoffet som jeg brukte til det store lommeteppet jeg sydde til å ha i gangen.

LommeteppePå vesken til Mia er en liten lomme ytterst med «M» på , for «Mia» så klart.
Hun begynte egentlig på den selv og en stund siden, men den ble liksom bare liggende, så da gjorde jeg den ferdig. Den ble til mens den ble sydd. Jeg hadde ikke planlagt hvordan den skulle bli til slutt. Men den ble jo ganske fin med det blomstrete stoffet i sidene. Mia er i alle fall veldig fornøyd!

Fin Mia

 

Nå blir hun fin i mat&helse-timene!

Linda

Lik oss på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.