En meget innholdsrik dag. Syns jeg da..

I dag hadde barna skøytedag på skolen og tilbragte dagen i ishallen. Jeg var der og hadde med de to minste så klart. Eskil fikk låne skøyter der og han var så glad for det og syntes det var veldig morsomt. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bli der helt til de var ferdige, men jeg kunne ikke avbryte den store gleden til Eskil. Hvor ofte er han i ishallen liksom?

Vi kom hjem litt over 1400, og da var Mika så trøtt at han sovnet i vogna med en gang. Mia og Lilli ble med en nabo til stallen, og Eskil slappet litt av med hesten (det trofaste kosedyret gjennom 4 år) og DS-en.

Jeg fikk tatt et rask på kjøkkenet og så fikk jeg til min store overraskelse lagt opp de gardinene jeg har kjøpt som jeg i flere dager har hatt tanker om å legge opp. Endelig gardiner i det enorme vinduet! Så slipper naboen så altfor mye underholdning fra oss.

Etter det dro Elias og jeg på biblioteket og lånte noen bøker, og så lagde jeg pannekaker.
Jeg synes dagen har inneholdt så mye. Jeg har til og meg hjulpet flere barn med lekser! Og ikke har mannen vært hjemme i dag og hjulpet til noe heller, for han er  ute på reise.
Det er ofte sånn at når jeg har mye å gjøre, så får jeg gjort utrolig mye. Jeg blir så utrolig effektiv av å ha mye å gjøre. Men det fine i dag er jo at jeg har gjort så mye morsomt!

Håper på noen dager med ikke fullt å bra vær fremover, for jeg har så utrolig mye å gjøre i kjelleren nå og det er jo så kipt å ikke være ute når det er så flott vær som vi har hatt nå i det siste! Jeg har mye å gjøre på loftet også, så jeg trenger en 4-5 dager med dårlig vær, og da passer det bra med noen gode dager gjen så jeg kan fortsette litt med å reparere lekestua. Det fine er at man har aktiviteter for alle mulige dager!

2 Comments:

  1. Hei. Du har så jordnær og ekte blogg! Har du tips til spill til DS’en? Min 4 1/2 åring fikk i bursdaggave, men spillene er litt vanskelige 😉 Han er en smarting, som din 4 åring. Lærte seg alfabetet når han var 2 1/2 og leste når han var 3. Jeg er selv mamma til 2 og har valgt å gå ned til å jobbe 80%. Da har jeg og de små fri hver onsdag. Det er luksus!

    • Vel, Eskil liker å spille Mario, det er egentlig mest det det går i altså. Ellers har ikke jeg så stor peiling. Takk for kompliment om bloggen min, setter stor pris på det:)

Comments are closed