Den umulige ungen!

Han er helt umulig når han nekter å ta på seg klær tilpasset været. Vrir seg og slenger seg rundt mens han hyler. Både mor og sønn blir helt sliten av dette styre. For en umulig unge!

Hun er helt umulig. Hun blir rasende om hun ikke får det som hun vil, hun roter ut alt hun har i senga si. Dyne, pute, bamser og til og med madrassen havner på gulvet. Alle bøkene i hylla også. Alt på gulvet. Helt umulig!

Når lekser skal gjøres må man bruke evigheter på å først motivere til å sette igang, og så etter å ha kjempet med tålmodigheten (og tapt), skal man fortsatt være støttende og til hjelp med en stor oppgave. Hadde han bare ikke vært så umulig!

Komme seg opp om morgen, helt umulig. Må bare sove litt til, noe som medfører kjepestress på morgenen, og forsentkomming. OG sur og gretten. Helt umulig.

Hun skal absolutt ha på seg DEN buksa. Men den er for liten, men det vil hun ikke innse. Men den ER for liten.

Han får ikke sjokolade i butikken. Han blir illsint og roper «Jeg hater deg mamma»! Han blir helt umulig, og hyler og skriker hele veien hjem.

Man kan bli rådvill, fortvilet, utålmodig.
Men før du hever stemmen, før du blir sint, før du sukker oppgitt…
Husk dette:

Han er ikke så umulig som det kan virke som…

Han er den som satt på fanget ditt i morges og koste med deg. Det er han du elsker å kysse og klemme. Han kommer tuslende for å finne akkurat deg, hver eneste morgen.

Hun er den som plukket blomster til deg i går, gjemte dem bak ryggen og spurte med stjerner i øynene; «Hvilken hånd tar du, mamma» ? Du er den hun ønsket å glede, vise kjærlighet til.

Han er den som ser når du er lei deg, og som alltid gir deg en klem og hjelper til når du er nedfor. Han er den som blir så glad for å se deg og som ikke kan gå ut av huset uten en klem.

Hun er den som alltid savner deg og tegner fine tegninger av dere to som gjør forskjellige ting. Hun har med detaljer som hjerter i øynene dine fordi for henne er du definisjonen av kjærlighet, og hun sier mange ganger om dagen at hun elsker deg. Hun er avhengig av din kjærlighet. For henne er du den peneste i hele universet, penere enn alle supersterner.

Han er den som legger lubne små hender rundt hodet ditt og som lyser opp når han ser deg, for du er hans univers.

Du er det store idolet som han ser opp til.
Du er kjærligheten han trenger.
Du er den tryggheten som han er avhengig av.
Han ser opp til deg, regner med deg.
Du er den store helten.
Ditt smil og dine kjærlige øyne er slik han ser deg når han tenker på deg, for slik trenger han deg.
Du betyr alt!

Husk det når du blir, eller føler at du holder på å bli frustrert, rådvill og sint.

2 Comments:

  1. Ååååå Linda…. så ufattelig nydelig!
    Takk takk takk! ;-D
    Trengte denne påminenelsen om hvordan barna ser MEG <3
    Ha en nydelig sinna-fri(?) Dag! 😀

    • Vi trenger alle påminnelse en gang i blant;) Ha en nydelig sinna-fri dag du også:D

Comments are closed