Aktivitetshus for Mika på 18 mnd.

Vi har det ganske morsomt nå om dagen med å lage til noen lekestasjoner for Mika. Gutta gikk litt rundt i Mika-høyde her om dagen for å se hvordan han opplevde huset. Han rekker ikke opp til benkene og han ser ikke så mye spennende.

Vi tenkte det var på tide å gjøre noen grep her så han fikke det litt morsommere.
Gutta tenkte det ville være morsomt for han å ha noe å krype igjennom. Det liker jo små gutter. Og de lagde til en liten krok til han i stua hvor han kan gjemme seg og slappe av.

Og vi lager en lekestasjon i gangen. Vi skal ha en stang litt lenger opp også, hvor vi skal feste noen små poser jeg har sydd. De kan han dra i og se at de spretter til værs jo lengre han drar i dem. Posene er fylt med noe som lager lyd. F.eks en liten kindereggskjerne med ris.

Vi skal også få opp et speil så han kan se seg selv. Men vi må finne noe som ikke knuser tenker jeg, for han kan jo hamre løs med småbiler og andre ting han drar med seg.

Et magnetfelt tenkte vi også ha ha et sted, med litt kule figuerer eller noe sånt. Kanskje en magnet tavle så vi kan lage historier med figurer. Kan jo bruke kjøleskapet til det også egentlig.

Jeg har ikke helt tid til å gjøre alt ferdig i dag, for vi får Ukebladet Hjemmet på besøk i dag. Og da er det greit å fyke over litt her synes jeg, selv om det er mye morsommere å ordne med litt andre ting.
Og før det skal jeg ha utviklingssamtale med læreren til en av barna, så jeg må hive meg rundt her!

2 Comments:

  1. Så spennende 🙂 Du er knallflink, og lykke til med besøk av Ukebladet i dag <3

Comments are closed