Dumma meg ut på utviklingssamtale..

Utviklingstamsale på skolen med et av barna våre. Jeg har forresten ikke glemt en eneste av samtalene denne våren. Hurra!
Men altså, du sitter liksom der og snakker om skolegangen til barnet ditt, og er engasjert og interessert og nysgjerrig. Med andre ord: Alvorlig og seriøs med en du har mer et profesjonelt forhold til enn vennskapelig. Ja til læreren alstå, ikke ungen din.

Men så…..etterpå går jeg på do for å hjelpe et av de mindre barna  som jeg hadde med meg og som lekte ut i skolegården med noen andre, på do. Og på do tar jeg en titt i speilet og tenker umiddelbart: «Ånei, hvordan er det jeg ser ut på håret»???

Jeg pleier å sette en stor klype i håret og det er en ganske safe sveis. Har sjelden tid til å bruke mye tid på håret, og spesielt når jeg hverken rekker å gre eller ordne håret, så er dette en helt perfekt sveis. Funker til både hverdags og fest faktisk!
Men akkurat denne dagen slo den litt feil, og det ser ut om jeg prøver å ha pannelugg, eller skulle ønske at jeg hadde og prøvde å lage en liksom.
Hva tenkte læreren, han må jo ha sett at det ikke var meningen å se sånn ut! Men han kan jo ikke si noe heller liksom.

Så der sitter jeg og er helt seriøs liksom og ser så dum ut!

Hm, hvis man møter noen som ser dum ut, kan man si ifra da? For tenk det var meningen at de skulle se sånn ut, og så får de beskjed om at de ser dumme ut? Det går jo ikke.

Vi lo godt av det da vi kom hjem. Og Mia tulla og lagde en «reklamefilm» for meg der teksten var: «Har du ikke lugg? Lag din egen pannelugg».
Hahaha. og så overdrev hun og etterlignet meg når hun lagde pannelugg til seg selv ved å dra håret sitt som hun hadde i hestehale forover.

Uff. Jaja. det er bra man kan le av det da!

10 Comments:

 1. Hehe må nå le… du ser da brukbar ut. Med så mye å gjøre så kan ingen forvente de stilige sveisene.. God helg alle sammen 🙂 Synd dere bor så langt unna ellers skulle jeg bakt en kake til dere. Jeg har helt bakedilla 🙂

  • Takk skal du ha, og god helg selv 😀 Jeg hadde veldig dårlig tid den morgenen, for jeg skulle sende eldstemann på Polentur så det var liksom ikke tid til å prioritere MEG da, viktigst å ha alt klart til reisen:) Jeg kan jo også bare la håret henge, men jeg har veldig glatt hår, høy panne og da når håret bare henger ned uten stylingprodukter i, ser jeg ut som en heavyrocker (ikke at det er noe galt med dem altså, men jeg er ingen heavyrocker liksom..) 😀
   Oj, kake liker. Synd du bor så langt unna da ja, hehe 🙂

 2. Jeg ler meg skakk:) du beskriver så morsomt. Og herlig at du har selvironi, det er en god egenskap. Ellers, jeg leser din blogg fast, og du inspirerer meg veldig.

 3. Godt du ikke tar deg selv så høytidelig.
  Bloggen din er min favoritt. Jeg gleder meg alltid til nye innlegg. Jeg håper virkelig du har tenkt å fortsette å skrive. Jeg ser på Familiv. Det var en flott serie. Jeg syns dere blir fremstilt som en flott familie. Akkuratt som jeg trodde dere var. Veldig hyggelig å få et innblikk i familielivet deres.
  Jeg skulle gjerne likt å kommet på besøk til dere 🙂 Ikke når filmcrewet er der 🙂
  Ha en fin helg!

 4. Helena mamma til 8

  He-he syntes du var veldig fjong jeg. Veldig kledelig med den lille dusken foran i panna.

 5. Ha ha! Hadde eg ikkje hatt ein sovande unge ved sidan av meg hadde eg ledd høgt:-) Kjenner meg såå igjen! Ein går f.eks på butikken og trur ein ser normal ut, og innser seinare at ein har gått rundt og sett heilt åndssvak ut med gårsdagens hestehale(som ein har sove med)i ein palme på hodet, og gulp på skuldra:-)

  • Hahaha, godt å høre at det ikke bre skjer med meg. Jeg har flere ganger fått en «aha»-opplevelse når jeg er på et kjøpesenter. Der ser jeg alle som har ordnet seg og ser velstelst ut, og så ser je gmeg selv i et speil med klær som ikke matcher og sminke fra i går. Det er liksom ikke på badet jeg bruker mest tid for tiden. Haha!

 6. Maria (schyttshverdag.blogspot.no)

  Haha! Du er bare herlig!
  Takk for at du delte, nå måtte jeg le godt!

 7. hehe… syns du var smashing jeg:) det går ikke an å være helt perfekt hver dag, ikke sikkert læreren tenkte over det heller, eller kanskje tenkte som så at det sikkert er «nymotens» 🙂

 8. Haha!!! Utrolig bra der fikk jeg meg dagens latter.. Jeg kjenner meg litt igjen, ikke alltid tid å se i speilet, hehe Men da er det godt å kunne le litt av seg selv. Kniis 🙂

Comments are closed