Slitsom dag, men dagen ble bra tross alt

For første gang siden minstemann ble født fikk mannen min og jeg se en HEL film, vi snakker FILM (ikke serie), uten at babyen våknet. Det har aldri skjedd før og vi skjønte ingenting. Men det resulterte i at det ble litt sent i seng. Vi pleier å se en halv film og se resten en annen dag. Men denne kvelden fikk vi altså sett hele og kom ikke i seng før 0130.
Vi pleier å få sove lenge på lørdagsmorgenene, de store barna ordner seg selv og hjelper de små. Vi er heldige sånn.
Men akkurat denne lørdagen, skulle Julian og Elias bli hentet kl 0930 av sin tante, som skulle ta dem med på Eventyrspill. Og det gledet de seg sånn til at de spratt opp kl 07! Og ettersom Eskil ofte sover på deres rom, våknet han også tidlig. Og da begynte han å vekke meg, for han hadde et lite problem.
Og dermed var det dagen for meg. Alle hadde lagt seg sent kvelden før fordi vi var i Sverige og handlet mat.

Så….alle var trøtte og grinete, inkludert meg selv. Ikke gutta da, de var helt i hundre og dro etterhvert avgårde til Eventyrspill.
Og med trøtte folk hører det til sutring og syting. Jeg tenkte at dette blir nok en bra dag! NOT!

Dan og jeg skulle noen ærender, blant annet kjøpe et nytt strykejern. Og siden de store gutta var borte, og Silje var dratt til Polen med klassen sin, så var vi tilbake der vi var da vi bare hadde 4 små barn. Nemlig der at vi måtte ta med alle sammen når vi skulle noe. Det pleier vi jo aldri å gjøre lenger ettersom det alltid er noen store her.

Tilbake hjemme og ute på trampolina var det underholdning for hele nabolaget. Solen skinte og det gjorde jo bare at vi ble enda slappere og trøtte og alle hadde kortere lunte. Meg selv inkludert.

Barna lagde hengekøye av bæresjalet også. Siden vi ikke har trær i hagen, brukte de stigen til dette. Smart.

Mannen min og jeg skulle egentlig på «We love the 80`s» – konserten den kvelden, men siden Mika fortsatt ammer så mye og ikke har det så kult uten meg så lenge, bestemte vi oss for å selge billettene. Derfor dro Dan inn til Oslo for å overlevere dem. Og mens han var der tok jeg ungene inn så vi fikk en pause fra solen og fikk kjølt oss ned litt.

Vi testet ut en ismaksin som vi hadde fått fra noen. Det ble bra, men barna hadde ikke tålmodighet nok til å vente så lenge som de skulle hele tiden, så det ble mer milkshake enn iskrem. Men godt var det!

Dan kom hjem, det var bra, for jeg savnet han så veldig. Vi bestemte oss for å grille, og det var alle barna enige i. Gutta hadde masse å fortelle fra Eventyrspillet, og det var helt klart det det skulle de være med på igjen!

Selv om det på mange måter var en kjip dag, så var det greit likevel. Det jeg pleier å gjøre for å komme igjennom en sånn dag, er at jeg senker forventningene til hva jeg skal få gjort og hva barna skal gjøre. Jeg prioritere heller å gjøre så lite som mulig, sånn at kreftene heller holder såpass at vi har det koselig.

Sjekk den grilltallerkenen! Jeg får lyst til å grille snart igjen. Nam!

Comments are closed.