Sommerprosjekter!

Det er sommer og tid for prosjekter, i alle fall for meg!
Her er en liste over noen prosjekter jeg har for sommeren:

Organisere jenterommet. (dekorere, sy nye gardiner ++)
Grave opp og gjøre det fint rundt steinen i hagen.
Fikse bak og rundt bærbuskene.
Lage utekjøkken.
Male huset.
Male lekestua og reparere rekkverket på den.
Sy kule hus-forheng til sengene til jentene.
Stelle kjøkkenhagen.
Ha hjemmeskole med barna.
Sy et lommeteppe til loftsdøra.
Rydde på loftet (på overskyede dager)
Trene.
Komme til bunns i strykehaugen.

Jeg er allerede i gang med flere av disse prosjektene!

Det er så herlig å ha litt ekstra med tid!

Men….åja…..det er sant…..barna har jo ferie også, såeeeeee…. DA kan det hende at jeg ikke kommer i havn med alle prosjektene mine.

Jeg uffet meg litt over at jeg ikke får gjort noen ting, fordi minsten henger på meg hele tiden.
Da er det at min kloke mann minner meg på at han faktisk er mye viktigere enn alt det andre, hvis han trenger meg så er det DET som er mitt «prosjekt».
Og det er jo sant. Han er ikke liten bestandig, så jeg kan like gjerne nyte tiden med han fremfor å uffe meg. Jeg får ikke gjort stort annet da uansett. Det er bedre å kose enn å stress over det jeg ikke får gjort. For hvis jeg stresser med det jeg ikke får gjort går jeg jo bare glipp av dyrebar kosetid!

Men mannen jobber jo ikke hele tiden i sommer og vi kan hjelpe hverandre med å få gjort unna en del ting.

Jeg får ta en oppsummering i midten av august og se hvor langt jeg har kommet.
Jeg er spent!

7 Comments:

 1. Vi har akkurat malt om fra rødt og hvitt, til hvitt med grå karmer 🙂

  Jeg har også en haug med prosjekter på listen 🙂 Kanskje jeg skal lage meg en liste jeg også 🙂

  • Lister er veldig greit, så har man noe å jobbe mot. Ofte sniker det seg inn andre prosjekter også hos med. Og fremdeles så skal jo alt det vanlige gjøres, sånn som klesvask og sånne ting. Men det er så deilig å slippe å stå opp tidlig å smøre matpakker og så hente unger på skolen og så bruke masse tid på lekser. Det gir meg litt mer tid til slike prosjekter:)
   Vis frem lista di da!
   Sommerklem!

 2. Prosjektet vårt er å gjøre vårt første eide hus innflyttningsklart og faktisk flytte inn, vi har eid huset i snart to år men d er snart helrenovert, huset er rødt der bordkledningen er malt og det er blåe karmer, når vi får tid skal d bli trønderrødt med hvite karmer! Men egentlig er det mannen som pusser opp ny-huset ,og jeg har barna og å pakker og sortere alle ring å tang! Vi har mer enn nok å gjøre, huset er langt fra ferdig og jeg har sagt opp leiligheten fra 1august. Lykke til med prosjekt, og resten av sommerferien med alle barna:-))

 3. Mammatiltogutter

  Bra det ikke bare er meg som har masse prosjekter gående, har allerede fått gjort den største og mest tidkrevende og det var og male hele huset.Skulle også begynne med julegave innkjøp isommer , det har jeg gjort! kjekt med salg på sparkjøp .
  så slipper man alt 13 desember. hehe.
  Så fint rom barna har 🙂 Og jeg trodde dere hadde et kjempe stort hus men ser ikke så stort ut som jeg trodde ?
  hvordan bor dere ? i romforelinger osv ?? kunne du skrevet litt om det ?
  ha en fin fin sommer kveld Linda 🙂

  • Mammatiltogutter

   vi hadde en lystere grønn ( slitt og bleka) malte huset i en mosegrønn farge. byttet ut det røde rundt vinduene med hvit !! kjempe fint.
   nå så jeg at jeg hadde gått glipp av det du skrev med og vise oss litt om hvordan dere bor i huset.

   • hehe, ja jeg skal skrive om det altså. Har også fått spørsmål om det tidligere:) Så bare følg med 😀
    Fin sommer videre!

Comments are closed