Hvorfor vi har mange barn

Det er jo selvfølgelig mange grunner til at vi har mange barn, det er mange som lurer på hvorfor noen ender opp med mange barn. Vel her er våre grunner:

– Vi elsker tegninger på veggene. (ikke på ark, men rett på veggen altså)

– Vi synes det er bortkastet å sove hele natten, i allefall hver natt. Vi står gjerne opp litt om natten hvis vi kan , og da er barn et fint alibi for å være litt våken om natten. Det er kult!

– Vi elsker å høre på søsken som krangler.

– Vi elsker å se trøtte tryner om morgenen, det er så morsomt. Jo flere jo bedre!

– Gud har sagt vi skal bli mang og fylle jorden. Dette tar vi helt bokstavlig, haha!

– Vi er så glad i rare sanger og blir aldri lei av bæsj, tiss og promp!

– Det er så morsomt å legge barn og se om man klarer å få dem i seng til den bestemte tiden. Et skikkelig kult race hver eneste kveld. Kan det bli kulere egentlig?

– Jeg elsker å sortere klær, og får rikelig anledning til det med så mange barn.

– Det er så morsomt når mange snakker i munnen på  hverandre. Ler meg i hjel. Vi må bare får flere barn!

-Vi elsker kos, og blir aldri lei av det. Hver kjake er forskjellig.

– Vi elsker å høre barnelatter.

– Vi elsker sko! Så mange som mulig i alle mulige størrelser, helst overalt. Vi digger sko!

– Det er så gøy å stelle i stand bursdager, så med mange barn kan kreativiteten blomstre!

– Vi synes det er veldig kult at vi har så mange sykler utenfor sånn at det ser ut som en hel skoleklasse (og barnehage) er på besøk.

– Vi har så søte barn!

– Vi kan fortsatt kjøre barnekaruseller på Tusenfryd (med barna som alibi.)

– Folk tror at vi er kjempetålmodige foreldre når man har mange barn.

-Vi liker å tråkke på smålego eller andre småting. Det gjør av i føler oss levende.

18 Comments:

 1. Herlig 😀
  Snublet nettopp over bloggen og har brukt noe av våkenettene på å lese 😉
  Du skriver godt og har en flott familie 🙂
  Gratulerer med nr 8!!!!
  Jeg ligger et stykke bak og venter nr 4. i jula…
  Får så mye kommentarer på antall barn,og må si jeg er overrasket over hva folk kan tillate seg å si og ikke minst mene om våre valg… (regner med at du har fått din del kommentarer du også… )
  Gleder meg til å fortsette å følge dere og snike til meg tips på hvordan få hverdagen til å gå opp litt lettere 😉

  • Hei, så bra du snublet over bloggen min, det var hyggelig! Og ja, har fått noen kommentarer på antall barn. Men også mye positivt. Nå er vi også medlemmer av en kirke (Jesu Kristi Kirke av siste dagers helleige (mormoner), og der er det mange som forstår valget med antall barn, så vi føler også mye støtte for det valget. uten det hadde jeg nok lagt enda mer merke til andre litt mer negative kommentarer. Men jeg lar det bare prelle av. Jeg får enda mer pes fordi jeg er hjemme med barna. Det er visst mye værre. For mange.
   Lykke til med innspurten før fødselen!

 2. Fantastisk! tror jeg må linke innlegget til min kjære. 🙂

 3. Ha-ha-ha Jeg dævver. Du er ikke sann ! På en måte så tror jeg deg faktisk, men bare på en måte vi to forstår.

  • Hehe, du vet, alle de små tingene. Uten de «rare» tingene har vi jo ikke do virkelig kode tingene. Det er så godt å ha noen som forstår! 🙂

 4. Haha, så herlig <3 Her har vi faktisk satt i gang prosessen med å gjøre klart til å begynne prøvingen på nr 4 😉 Halvparten av dere bare, men for oss er det mange. Og jeg får stadig kommentarer på at de synes vi har mange barn nå.

  Digger listen din <3

 5. Herlig skrevet 🙂 hadde meg en god latter! Håper snart å kunne si at jeg er gravid med nummer 4 🙂

 6. Haha, herlig! Jeg elsker bloggen din 😀 dere er heldig som har så mange barn! Jeg har bare en ennå, men blir nok flere 🙂

  Måå bare spørre om noe. Når du sorterer klær som er vasket. Vet du hvem som er hvem sitt alltid?! 😉

  • Tusen takk for gode ord. Og ja, jeg vet alltid hva som er hvem sitt. Men mannen vet ikke alltid det:) Haha

 7. Fantastisk innlegg!! Eg har 4 barn. Å kunne tenkt meg 1 barn til. Får også høre til stadighet: hun med alle ungene. Preller det av meg. Men de som er mest irriterende er. Du er jo bare hjemme. Og ikke i jobb. Er ikke løye du kan bake eller holde hus noelunde iorden. Biter det i meg å tenker hvor priviligert jeg er som får være hjemme med barna. Stor klem. Å gratulerer med nr 8

 8. Jeg har fulgt bloggen din en tid og ble veldig inspirert til å svare på spørsmålslisten som du la ut her om dagen. Den tror jeg blir et fint blogginnlegg etter hvert! Inspireres av bloggen din og koser meg med å lese om dere!

  • Så hyggelig å høre trompetmor! Si ifra når du har laget det innlegget. Jeg tenkte også å svare på de spørsmålene i et eget blogginlegg en dag. Det kunne jo mange andre med mange barn også ha gjort, det hadde vært gøy !

 9. Kjenner meg igjen, ja:) Vi er en stor familie, 11totalt (7 av dem har jeg båret selv). Vi er ikke religiøse, men elsker mennesker. Jeg har aldri opplevd negative kommentarer på stor barneflokk. Men jeg møter en del som forteller om sin egen store søskenflokk og føler de endelig kan snakke åpent om at de er mange. En morsom hendelse: Vi hadde nettopp flyttet og nest yngste begynte i 1. Kl. Som en bli kjent aktivitet i klassen spurte læreren elevene forskjellige som om søsken og elevene skulle reise seg hver gang det gjaldt dem. Hun ringte hjem til oss og var litt bekymret for barnets forståelse. Han hadde reist seg på alle spm, sa hun. Da hun skjønte at jo, han hadde forstått riktig han, ble hun en smule betuttet:) Klem fra en stor familie som er veldig glad i hverandre og som alltid har noen å være sammen med:)

  • Hehehe, ble travelt for han da, å måtte reise seg på alle spørsmål. Det var søtt! Tusen takk for kommentaren din:)

Comments are closed