Å våkne opp midt i en godteskål

Soverommet vårt ser ikke akkurat ut som et eksklusivt hotellrom. Det gjør heller ikke senga vår. Rett som det er er det ulike dynetrekk på og sengetøyet machter ikke alltid.
Men det finnes ikke noe bedre sted å våkne opp.
Jeg føler at jeg våkner opp midt i en godteskål full av godbiter hver morgen. Bare så synd jeg må stå opp.

Disse godbitene kan ligge å sove så lenge de vil. Heldiggrisene. Eskil har alltid gamlehesten sin med seg i senga og overalt.

Man har jo ikke hjerte til å vekke dem heller.

Hvis de ikke har våknet når skolebarna har gått av gårde, pleier jeg å legge meg igjen og ligge her og kos og susse dem til de våkner. Det er så koselig å være der når de våkner.
Himmelen!

Men som oftest kommer de sjanglende ut midt i morgenrushet. Eskil kommer rett til meg og står ved siden av meg til jeg koser han. Mika ser nesten ikke hvor han går, for han blir så blendet av lyset i gangen og er så skuffa over at jeg ikke var der da han våknet, og også han kommer først til meg, men blir gjerne plukket opp av en storebror som vil kose litt med han før han blir levert til meg.

3 Comments:

  1. Det hørtes koselig ut 🙂

  2. Hei .. Du har virkelig skjønt ka som er viktig i livet ! Du /dere lever det gode liv i mine auge 🙂 masse lykke til vidare ,flinke gode mamma’er som deg heier eg på :))))) klem fra fast leser

Comments are closed