En helt alminnelig dag i desember

Her kommer et «dagbok»-innlegg som beskriver en helt alminnelig dag for meg:

Kl. 10 dro jeg og småguttene på 2 og 5 til helsestasjonen der 2-åringen skulle på kontroll
5-åringen Eskil viste stolt frem hvor sterk han er ved å stupe ned i pushups-stilling og tok 5-6 strake perfekte pushups og han bar tunge ting. Begge ble veid og målt.
2-åringen var sterk og frisk og alt vel med han. Det visste jeg jo.
Jordmoren min tok tak i meg og ga meg prøveresultatene etter diverse blodprøver og glukosebelastning. Alt var bra heldigvis, men jeg må ta tilskudd av D-vitamin.
Jeg googlet symptomer på mangel av D-vitamin og det er å være slapp og sliten. Jeg er ganske trøtt, så det kan sikkert ha noe med det å gjøre.

Så dro vi til lekebutikken der Eskil skulle kjøpe seg en babyblade for bursdagspenger som han hadde spart på. Men det var tomt for babyblade, så vi dro hjem med kun en liten traktor til Mika. Jeg var rimelig svett etter å ha løpt etter Mika der inne i lekebutikken. Han ville gjerne springe ut av butikken, og der er det en rulletrapp rett utenfor, så jeg måtte løpe fort. Og så når jeg fikk tak i han, bar jeg han for å slippe å løpe etter ham igjen. Og det var også ganske varmt og slitsomt.

Da vi kom hjem sovnet Mika, og jeg satt litt på pc-en og var overveldet over responsen på de siste innleggene mine. Svært overrasket over den enorme responen. 8K likes på ett innlegg er for meg helt hinsides!

Vel, så ble klokken 14 og da dro jeg og guttene for å hente pappa på toget, siden han hadde noe tungt å bære med seg hjem i dag. Det var en stor fin eske med masse eksklusive matvarer. Det var julegave fra jobben hans.

Så tok jeg en tur til høene og vasket vannkaret og fylte på vann og fjernet bæsj.

Og så kom barna hjem fra skolen.
Jeg og Julian i 9. pugga til prøve om nervesystemet. Utrolig hva jeg får repetert og lært når noen har prøve. Vi hadde det litt morsomt med «dendritten».
«Julian, kan du fortelle litt om dendritten»? Haha

Jeg hadde satt en deig til å bake lussekatter siden 3. trinn skal gå Lucia i år og Lilli skal være selveste Lucia. 20 lussekatter skal alle barna i 3. trinn ha med. Jeg doblet deigen, sånn at de her hjemme kunne få litt også.
Jeg lagde også middag innimellom her, og den ble litt svidd i bunnen. Det ble dårlig middag her i dag egentlig. Kjøkkenet er overfylt nå selv om det så greit ut i går. Utrolig.

Vel, så bakte vi ut lussekattene, og det første brett ble megastore og litt brente.

Det andre brettet ble megastore, men fint stekte.

Vi tenkte vi måtte gjøre de litt mindre, så de to siste brettene ble bra syntes vi.

Det ble nok av lussekatter for å si det mildt. Her er det bare å fryse ned.

Og nå, nå skal barn i seng, de som ikke har gjort lekser (håper det ikke er noen) må gjøre ferdig det, og så må kjøkkenet ha en liten omgang her. Håper mannen har litt ledig tid i kveld sånn at vi kan være to om kjøkkenet.

Nå har jeg ikke vært på vaskerommet på flere dager, så jeg håper gutta er klare for en rolig dag i morgen.
Nei, vent, i morgen har jeg en utviklingssamtale OG tannlegetime med et av barna på dagen, og på kvelden skal jeg på julebord med alle de flotte damene i menigheten, så det vaskerommet får vente litt til.

Comments are closed.