Travel dag i går

Dette er altså fra i går, men det ble så grådig sent at jeg ikke rakk å poste det i går.

11. 12. 2014
I dag stod jeg opp litt ekstra tidlig, det vil si før 0630. Jeg dusja og ordnet meg og satte igang en vaskemaksin før jeg vekket skolebarna og fikk dem avgårde på skolen.
Så kjørte mannen min og jeg småguttene til bestemor, mens vi dro på et møte på skolen til videregående-jenta vår kl 10.00.

Vi hentet guttene igjen etterpå og var hjemme litt over ca 12.00.
Mika sovnet på sofaen og det var bra, for jeg skulle ta med Eskil til tannlegen, og da er det veldig greit å ikke ha med Mika. Så når pappaen jobber  hjemmefra er det mulighet for å bare la han sove.
Eskil og jeg ventet svært lenge og etterhvert spurte jeg om jeg kanskje hadde tatt feil av dagene. Men jeg hadde bare møtt opp en time for tidlig. Det var litt frustrerende fordi jeg hadde jo mye å gjøre hjemme. Og når Mika sover er en ypperlig tid for meg til å få gjort masse. Men men..

Vel, Eskil hadde feilfrie tenner, og tannlegen var så glad for å se så fine og rene tenner.

På vei hjem, handlet vi det vi trengte for å lagepotetsalat til julebordet som jeg skulle på i kveld (men som jeg ikke kan gå på likevel fordi jeg fant ut i morges at et av barna har juleavslutning i kveld og da må jeg prioritere det), og kake til juleavslutning på skolen.

Julian på 14, skulle ha med en kompis hjem i dag og de skulle lade havreflarn med skololade.

Så da Eskil og jeg kom hjem, rakk jeg såvidt å vaske gulvene her og rydde litt før skolebarna ramlet inn.
Da satte jeg igang å lage potetsalat, og så brownies. Begge deler ble veldig bra!
Og så lagde jeg middag. Det ble enkelt i dag: kjøttpølser, potetmos og salat.

Litt før 1700, kjørte jeg jentene til dansingen som de går på, og plukket opp Silje (16) og kjørte bort til en venninne som skulle ta med potetsalaten min til julebordet som jeg ikke kunne dra på likevel.

Og så, da jeg kom hjem, delte jeg opp browniesen, strødde på melis, gjorde meg klar og så dro jeg, mannen og Elias (11) til juleavslutning. Han var så flink med det han skulle gjøre og vi var selvsagt veldig stolte der vi satt på første rad og viste tommel opp.
Småguttene var hjemme med Silje, Julian og kompisen til Julian. Vi synes det er litt deilig å dra på sånne ting uten å ha med de minste. Før hadde vi noen ganger med alle sammen. Men nå har vi erfart at da får vi ikke hatt den fulle oppmerksomheten på det barnet viskal følge med på. Så vi foretrekker vi å ikke ha med de minste på slike ting.

Mia og Lilli ble ferdig på dansingen og kom og var med på juleavslutningen. Det var litt smigrende at barna mine stod og anbefalte kaken min til de som skulle kjøpe kaker. De fulgte hele tiden med på hvor mange biter det var igjen av min kake, og var stolt av meg fordi jeg hadde laget en populær kake.

Vel, da vi kom hjem igjen, så vi på håndballkampen mellom Norge-Danmark og da ble det både hyl og heiarop! For en kamp!

Men i morgen skal jeg ta et seriøst grep på vaskerommet som jeg såvidt begynte på i morges.

Comments are closed.