Elias i kinoreklame

Vi var nettopp på kino. Mannen min, Elias, Lilli og jeg. Elias er nemlig med i en kinoreklame som går på kino for tiden. En reklame for Vansjø Boligbyggelag som firmaet til mannen, Den Røde Gorilla, har produsert.

Han var så søt og det var så morsomt å se han på kino. Er det mulig å være så søt?!

På visning

På visning

Folk på visning.

Folk på visning.

"Jeg tar den"!

«Jeg tar den»!

Men filmen vi dro for å se var nyinnspillingen av «Annie». Jeg elsket «Annie» da jeg var liten og denne nye filmen var ikke noe dårligere. Den var kjempebra og jeg gråt flere ganger.
Jeg ble ikke bare litt våt i øynene, men tårene rant helt nedover halsen på meg og jeg var nødt til å rote litt i veska mi på jakt etter noe å tørke snørr og tårer med.

Det mest egnede jeg fant var en sokk som tilhørte Mika, så der satt jeg på kino og tørket snørr og tårer med sokken til Mika.  Mannen var på gråten flere ganger selv. Hvis du klarer å se den uten å få så mye som våte øyne, så skjønner jeg ingen ting!
Den var virkelig kjempebra! Terningkast 6.

Annie

terning

 

Anbefaler alle å gå å se denne filmen!

Ha en fin påske videre alle sammen!

Linda, Absolutt hjemme på Facebook.  (Hele reklamefilmen ligger på Facebooksiden min.)

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.