Elias i kinoreklame

Vi var nettopp på kino. Mannen min, Elias, Lilli og jeg. Elias er nemlig med i en kinoreklame som går på kino for tiden. En reklame for Vansjø Boligbyggelag som firmaet til mannen, Den Røde Gorilla, har produsert.

Han var så søt og det var så morsomt å se han på kino. Er det mulig å være så søt?!

Men filmen vi dro for å se var nyinnspillingen av «Annie». Jeg elsket «Annie» da jeg var liten og denne nye filmen var ikke noe dårligere. Den var kjempebra og jeg gråt flere ganger.
Jeg ble ikke bare litt våt i øynene, men tårene rant helt nedover halsen på meg og jeg var nødt til å rote litt i veska mi på jakt etter noe å tørke snørr og tårer med.

Det mest egnede jeg fant var en sokk som tilhørte Mika, så der satt jeg på kino og tørket snørr og tårer med sokken til Mika.  Mannen var på gråten flere ganger selv. Hvis du klarer å se den uten å få så mye som våte øyne, så skjønner jeg ingen ting!
Den var virkelig kjempebra! Terningkast 6.

Anbefaler alle å gå å se denne filmen!

Comments are closed.