Jeg er sur, gi meg en bolle!

Jeg oppdaget det i dag, at når jeg er sur, så spiser jeg. Ikke bare spiser jeg, men jeg spiser det jeg kommer over liksom.

I morges ble det jo kaos her som vanlig. Jeg skal ikke gå inn på akkurat hvorfor det ble kaos, men la oss bare si det sånn som at noen ikke gjorde det som jeg forventet og da blir det lett kaos. Jeg måtte av den grunn kjøre ungene til skolen selv om de fint hadde rukket å gå selv dersom alt hadde gått etter planen. Jeg blir bare så sur når jeg står ekstra tidlig opp og legger til rette sånn at ting skal gå smooth. Føler meg liksom så motarbeidet når enkelte ikke henger med på notene.

Vel, så var jeg sur da. Jeg lempet babyen over på mannen, for jeg skulle rydde kjøkkenet. Og hva finner jeg i kjøleskapet? Jo, en God morgen yoghurt, – som jeg spiser. Hadde jo ikke spist frokost, så det er greit. MEN hva finner jeg på benken? En gjenglemt matpakke. To deilige brødskiver med servelat. Egentlig ikke gjenglemt, men eldstemann hadde ikke villet ha denne matpakken som jeg prøvde å prakke på henne siden jeg visste hun ikke hadde rukket å lage seg skolemat.
Så hva gjør jeg da? Jo selvfølgelig dytter jeg i meg den også!
Samma det vel! Jeg er SUR. Jeg spiser hva jeg VIL. Faktisk alt jeg kommer over. For jeg er SUR!
Så da hadde jeg altså spist to frokoster da. Dobbelt så mye som jeg trengte liksom. Bare fordi jeg kom over det når jeg var sur.

Vel, ble jeg glad av det? Nei
Kommer det til å være mindre kaotisk i morgen pga. at jeg spiste dette? Vet ikke ennå. Antageligvis ikke. Håper det ikke blir like kaotisk, men det er sikkert ikke pga at jeg spiste det der i allefall.

Dette høres jo helt patetisk ut når jeg sier det sånn som dette, sånn som det var. Jammen bra det ikke stod en bolle med potetgull fremme da. Ellers hadde jeg garantert helt i meg den også.

Jeg får prøve å kjenne det igjen neste gang jeg er sur og får lyst til å sluke alt jeg ser.
«Du blir ikke gladere av det Linda. Bare dropp det. Ta heller et glass vann.»

MEN, jeg har faktisk gått ned 2 kg da, den siste 1, 5 uken! Hurra for DET i allefall 🙂

One Comment:

  1. Heisann, kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Om du har et ønske å gå ned i vekt anbefaler jeg på det varmeste å kutte ut sukker og hvetemel (lavkarbo) Da er det masse deilig å spise og man er mett. Det verste med å slanke seg syns jeg er å kjenne på sultfølesen og alltid være fysen på noe godt. Om man kutter ut sukker kutter man også ut søtsuget. Jeg går ikke på ketose, men lavkarbo. Spiser masse godt 🙂

Comments are closed