Hurra – 6 år!

Eskil hadde bursdag i sommerferien, derfor feiret han den nå så tidlig som mulig på starten av skoleåret. Han hadde invitert hele klassen sin til bursdag.

Det var strålende vær i dag, noe jeg virkelig håpte på, sånn at vi var ute i hagen.

Jeg gjentok Minecraft-sukseen fra to år tilbake, da Elias hadde Minecraft-bursdag. Og det ble en suksess igjen!
Jeg hadde tenkt at vi skulle ha en stafett og stiv heks også, men det ble ikke nødvendig. Barna var opptatte hele tiden med å grave etter diamanter som vi hadde strødd omkring i hagen.

Og bursdagsbarnet var strålende fornøyd med festen sin.
Alle søsknene var i sving. En venn av Silje hadde også kommet for å hjelpe til. Mannen min var i Oslo så han kunne ikke hjelpe oss.
Storebrødrene lagde hakker til alle gjestene.
Mia var butikkdama. Alle måtte kjøpe pølser og saft hos henne og de betalte med diamantene som de hadde gravd opp.

Han heter Steve:)

Han heter Steve:)

Hakker "in da making".

Hakker «in da making».

Kjekt med storebrødre som kan lage hakker til alle gjestene.

Kjekt med storebrødre som kan lage hakker til alle gjestene.

Papp og aluminiumsfolie = Hakker

Papp og aluminiumsfolie = Hakker

Ferdig hakke.

Ferdig hakke.

Gaveåpning!

Gaveåpning!

Et kult vanngevær!

Et kult vanngevær!

Snart skal Steve spises!

Snart skal Steve spises!

Velkommen til bursdag!

Velkommen til bursdag!

Å så mye kult!

Å så mye kult!

Kakene var en sjokoladekake med basic smørkrem, bare at den var skjært til som en Minecraft-figur og kremen var i forskjellige farger.
Vi hadde også to 2-litere med is som vi hvelvet ut og strødde på knust Oreo (det var tilbud på Spar denne uken, 10 kr for en pakke) , og sjokoladesaus som stivner på isen.

Det var en som spurte om de skulle få godtepose til slutt. Og det sa jeg at de ikke skulle få. Jeg sa jeg syntes det holdt med kaker og is.

Er jeg litt kjedelig da eller, som ikke deler ut godteposer? Jeg har hatt godteposer før noen ganger, men jeg synes det blir både mye ekstra styr og ekstra mye penger. Dessuten får de jo kaker og ofte snacks i selve bursdagen. Jeg vet at barna synes det er veldig kult å få med seg godtepose hjem. Men jeg synes ikke det er nødvendig.
Hva gjør dere andre ang. godteposer?

Eskil var storfornøyd med både kaker, gaver og gjester 😀

3 Comments:

  1. Vi kjøpte sukkerspinnmaskin til 5 åringens bursdag i sommer 1, ønsker ikke gi ungene tilsetningsstoffer 2, det er stas med sukkerspinn. De fikk sjokoladekake og pølser også. Noen ble fornærmet og spurte etter godteri flere ganger. Men det får de ikke hær.

  2. Hei! Så lenge bursdagsbarnet er enig i hva som serveres og hvilke aktiviteter som skal være i bursdagen så kan du trygt si deg fornøyd. Med eller uten godteposer er vel ikke så nøye bare bursdagsbarnet er fornøyd og glad når selskapet er slutt. 🙂

  3. Jeg er enig med deg. Man trenger ikke godteposer. Men vet mange forventer det. Vi hadde en lek/konkurranse a’la «Hale på grisen» i frøkna’s bursdag her, og når en av gjestene ikke ville delta sa mammaen at han måtte jo være med, for det ble sikkert godteposer i premier etterpå (noe vi jo ikke hadde tenkt)!

Comments are closed