Phju – kan jeg ta kvelden nå?

Jo altså, noen ganger er liksom ting så slitsomt. Tenkte jeg skulle fortelle om denne dagen, sånn at dere ikke lurer på om jeg har slitsomme dager noen ganger.

Jeg våknet med vondt i hodet. Fikk for lite søvn. Ammer hele natta. Leste på naturfagprøve til kl 23 med et av barna.
Jeg holder bursdagsfest for Lilli i morgen, da hun blir 9 år.
Vi forsov oss og våknet kl 0730 og barna må på kl 08, men vi fikk dem avgårde i tide.

Så dro mannen med et av barna på en avtale, så kom han hjem og dro til Oslo med en gang. Og så måtte jeg hente Eskil og en av de andre som jeg skulle ta med til en annen avtale. Mika og Levi hadde jeg også med og tok dem ut og inn av bilen.

Sidedøra på bilen er ødelagt og er helt sinnsykt irriterende og går ut av sporet hele tiden, og vi må drive å løfte den fram og tilbake så den ikke detter av.

Så skulle jeg kjøre guttene til bestemor, men så ringte Slije og var ferdig på skolen tidlig, så da hentet jeg heller henne og slapp på kjøre gutta til bestemor. Men jeg glemte å kjøre innom biltema for å kjøpe olje til bilen siden oljelampa lyser og piper hele tiden.

Jeg fikk det travelt på vei til denne avtalen med et av barna. Og oljelampalyste og peip og jeg kjørte innom en bensinstasjon og fikk kjøpt olje som jeg helte på.
Men bilen peip fortsatt. Og da så jeg at det var jo ikke oljelampa som lyste, men det var frostvæskelampa. Men det var uansett under minimum da jeg peilet oljen, så det måtte fylles olje uansett.
Vi rakk nesten avtalen, bare litt forsinket.

Ut av byen var det nå rushtrafikk og det får jeg helt utslett av. Og bilen peip!
Jeg håpte jeg skulle rekke å handle til bursdagen, men det så jeg at jeg ikke kom til å rekke.
Jeg rakk bare å kjøpe ost og gelè. Det er til pizza i kveld og gele MÅ man jo ordne dagen før helst. Resten får jeg ta i morgen. Festen er ikke før kl 14, så det skal jeg rekke.

Jeg rakk også akkurat hjem til at mannen og de to eldste måtte kaste seg ut i bilen for å kjøre til et ungdomsarrangemanet i Sandvika. I farta var det noen som nevnte at de skulle ha med noe til flyktinger også. Jeg spratt opp på loftet og rasket med et par-tre vinterjakker de kunne ta med.

Jeg fikk også røsket ut alle barnesetene i bilen ettersom de skal fylle bilen med andre ungdommer også. Det er jo så mye styr hver gang det er noe. Og så må jeg innstallere disse barnesetene igjen etterpå.

Jaja, nå får jeg ikke gjort noe mer fra eller til i kveld i allefall. Nå skal vi lage pizza og kose oss det vi kan.
Jeg var litt stressa tidligere her at jeg spiste to sjokolader som jeg hadde gjemt unna til mannen så han skulle få smake på dem også. Men side jeg visste hvor dem var (altså hadde han ikke gjemt dem), så ble de mine. Og det fortjente jeg, som jeg pleier å si, når jeg spiser noens godteri.

Kjør på med popcorn!

Elias og Levi, koseguttene 😀

Jeg gleder meg til å se reaksjonen til gjestene i morgen når selveste Minnie står og ønsker dem velkommen. Hun skal få være vertinne i morgen. Jeg tror det blir en knallfest!

Men nå får jeg ikke gjort noe mer i dag, annet enn å planlegge hva som må gjøres i morgen. Litt deilig egentlig at jeg ikke fikk handlet alt, for da kan jeg slappe litt av. Jeg er så trøtt nå at jeg vet ikke hvilket bein jeg skal stå på.

Og dessuten er vi så heldige å ha en så godt som proff kakebaker i familien, og Lilli har bestilt en litt spesiell kake av henne.

Jeg har for en gangs skyld ikke planlagt bursdagen til punkt og prikke, så dette kan bli en kul og spennende fest. Jeg tipper at Minnie kommer til å dra i gang litt disco også. Vi får se!

Jeg tror det blir kult!

Men nå tar jeg nesten kvelden!
Og DER kom mannen tilbake gitt. Han slapp visst å kjøre til Sandvika da det var nok av bilder som skulle kjøre dit.
Hm, da kan jeg jo dra å handle likevel da.. Det er bra…eller ….?Joa, det går greit. Nå er jeg i allefall ikke alene om legginga i kveld 🙂

Comments are closed.