Adventskalenderne til barna er ferdige

I år har jeg laget kalendere til 7 av barna. Minstemann Levi på snart 7 mnd har jeg ikke laget til, han får heller adventspupp og jeg tror han er rimelig fornøyd med den løsningen.

Det kan høres hysterisk, for mye og unødnvendig ut å lage kalender til så mange barn. Men dette er noe jeg faktisk liker å holde på med, så det er altså ikke så mye styr som det kan høres ut som. Dette er noe jeg koser meg med.

Jeg har bare brukt ting som vi hadde i huset. Dermed ble det veldig rimelig.Bortsett fra innholdet da, men det er ting som seigmenn, bamsemums og sånt.

Her er de:

Kalender nr. 1. Av dorullkjerner.

Kalender nr. 1.
Av dorullkjerner.

Kalender nr. 2. En tradisjonell.

Kalender nr. 2.
En tradisjonell.

Kalender nr. 3 her. Hele samlingen med glass i litt forskjellig størrelse.

Kalender nr. 3 her.
Hele samlingen med glass i litt forskjellig størrelse.

Kalender nr. 4. Av blikkbokser. Det var gøy å sette dette sammen til et tre. Jeg tenkte kasnkje det ble litt glorete med glitteret, men det syntes ikke barna.

Kalender nr. 4.
Av blikkbokser. Det var gøy å sette dette sammen til et tre. Jeg tenkte kasnkje det ble litt glorete med glitteret, men det syntes ikke barna.

Kalender nr. 5. Og så av blikkbokser. Pyramide-juletre-fasong. Barna syntes det var litt for lite pynt her, så nå i ettertid har det kommet på både glitter og røde hjerter.

Kalender nr. 5.
Og så av blikkbokser. Pyramide-juletre-fasong. Barna syntes det var litt for lite pynt her, så nå i ettertid har det kommet på både glitter og røde hjerter.

Kalender nr. 6. Av rullen jeg satt igjen med etter at det var tomt for aluminiumsfolie :)

Kalender nr. 6. Av rullen jeg satt igjen med etter at det var tomt for aluminiumsfolie 🙂

Kalender nr. 7. JUletre med pakker på. Denne er Mika sin, for alle de andre henger litt i høyden så han ikke skal få tak i dem. Jeg har nemlig hatt smårollinger før som forsyner seg av kalendere hvis de får tak i dem.

Kalender nr. 7. JUletre med pakker på. Denne er Mika sin, for alle de andre henger litt i høyden så han ikke skal få tak i dem. Jeg har nemlig hatt smårollinger før som forsyner seg av kalendere hvis de får tak i dem.

Jeg hadde egentlig tenkt å lage en til min kjære mann også. Men jeg kom ikke helt så langt. Han får få en fin til neste år.

God jul!

One Comment:

  1. Fargerikt, glitrende og skjønt!

    Det er kjekt å se at man kan lage adventskalender og legge ut bilder uten at alt er helt «pinterest»-perfekt. Nå høres det ut som jeg kritiserer kalenderne deres for å ikke se helt plettfrie ut, men det er altså ment å være ros 🙂

    Og så fint at du skriver at du koser deg med det! Det tror jeg er viktig. Hvis man driver og gjør en masse ting fordi man må, er det nok ikke så sunt, men å lage 7 kalendere mens man koser seg, det må da være bra.

    Siste skryt: Jeg liker at du bruker ordet adventskalender! (og ikke julekalender) Det er adventstida vi har nå 🙂 Kos dere, alle sammen!

Comments are closed