Velkommen til Hotell Hagen, -et vanlig hjem med uvanlig mange mennesker

Nå har jeg hatt en real juleferie fra bloggingen, at jeg nesten har kommet helt ut av det. Hva skal jeg liksom oppdatere med? At Mika har sluttet med bleier siden sist? At Lilli har begynt med briller siden sist, altså i løpet av de siste to ukene? Det skjer mye i et hus med så mange mennesker. Mest av alt har vi jo hatt omgangssyken og det er jo ikke så kult å skrive om.

Siden det er et nytt år og jeg har fått laget meg en så fin ny header, som jeg håper dere liker like godt om jeg, tenkte jeg rett og slett at jeg på en måte lager meg en ny start. Og da vil jeg begynne med å takke alle dere som har fulgt med oss med iver og entusiasme, enten det er p.g.a. at vi gir dere underholdning eller inspirasjon eller kanskje frustrasjon? Uansett, vi er glade for at dere er der, for at dere holder bloggen gående med deres kommentarer og besøk.
Vi har mange trofaste herlige lesere og vi er takknemlige for dere alle sammen!

cropped-lysest.jpg

La meg få presentere vår store herlige familie for dere som har fulgt oss en stund og for dere som har nettopp kommet over bloggen vår:
Bloggen skrives i hovedak av meg, Linda, som er mammaen, men jeg blir jo underholdt og inspirert av alle som bor her, så sånn sett bidrar alle sammen. Jeg har vært hjemmeværende helt siden vi fikk vår første, som i år blir 18 år. Jeg har en lidenskap for oppussing og elsker lukten av maling. Rødt belte i Taekwondo, men har aldri tid til å trene sporten. Vi får se om vi klarer å skvise det inn.
Dan Richard er den stabile pappaen, og han jobber som voiceover, og mange av dere har hørt han på tv, fly og radio. Akkurat nå går en reklame med han på tv, «Trivago», så det er altså han som leser den. Han leser også sikkerhetsinstruksjonen på Norwegean-flyene. Han har sort belte i Taekwondo og både trener og instruerer Taekwondo.
Silje er 17 år, og er veldig lik meg på veldig mange måter. Hun er pen, smart, snill, omsorsfull, flink storesøster, organisatorisk, har øye for det praktiske, flink til å rydde og pynte. Som jeg sa: lik meg på mange måter.
Julian er 15 år, kul, morsom, glad i naturfag og gym, han har rødt belte med 2 striper i Taekwondo. Fredsommelig, snill, kjærlig.
Elias er 12 år,liker å showe, liker å lese, liker å spille ds, morsom, snill, kjærlig, har rødt belte med 1 sort stripe i Taekwondo.
Mia er 10 år og er livlig, energisk, morsom, omsorgsfull, initiativrik og fargerik. Har rødt belte i Taekwondo.
Lilli er 9 år og er rolig, snill, fingernem, flink til å lage mat og å rydde i huset, hjelpsom, kreativ. Har blått belte i Taekwondo.
Eskil er 6 år og er sterk, atletisk, sporty, smart, morsom, snill, kosete, glad i å spille data og god storebror. Han har orange belte i Taekwondo.
Mika er 3 år og har det bare fett hele tiden. Leker, koser, sover og lever livet. Er veldig kosete og liker å leke med søsknene sine.
Levi er 8 mnd, og er søt, søt, fin, god, kosete, søt, nydelig, snill, og er veldig veldig søt!

Med denne gjengen på laget er det vel ikke rart at vi har det kult, eller hva?
Mor og far har vært gift i snart 19 år og ønsker seg stadig flere barn. Tror vi. Kanskje. Hvem vet?

Vi bor i et lite hus som er stort nok for oss, og vi vil gjerne dele morsomme, fine, kaotiske og rare dager og ting som skjer i livet vårt med dere.
Heng dere på og finn ut om det snart blir en gjeng med sortbelter her i huset, og om mor får gjennomført alle oppussingsprosjektene, og når Levi får den neste tanna si.

Vi digger alle dere over 2000 som følger oss på Facebook og vi tar svært gjerne imot mange tusen til!
Facebooksiden finner dere her 🙂

Jeg kommer til å fokusere mer på oppdateringer herfra, og ikke ha fult så mye sponsede innlegg og sånne ting som det har vært i det siste. Jeg synes selv at det ble litt for mye av det gode på slutten av 2015, så jeg kommer til å si nei til flere samarbeid enn jeg har gjort tidligere. Jeg setter selvfølgelig stor pris på gode samarbeid og gjerne når det gavner dere leserne også i form av giveaway og sånt. Jeg spør alltid etter en giveaway når noen kontakter meg. Men som sagt, litt mindre sponsede innlegg fordi jeg vil heller blogge om livet. Alle de jeg samarbeider med er tjenester eller varer som jeg står inne for og som jeg ærlig og oppriktig kan anbefale videre til dere. Er det et produkt jeg ikke er happy for eller digger, så inngår jeg ikke et samarbeid. Så enkelt er det. Derfor får dere alltid min ærlige mening/erfaring og det håper jeg at både dere og mine samarbeidspartnere setter pris på.

Jeg gleder meg til et nytt år og er alltid spent på hva det vil bringe med seg. Jeg har noen tanker om hva jeg skal klare å utrette og noen mål jeg vil nå i 2016 som jeg skal fortelle dere om snart.

4 Comments:

  1. Herlig gjeng. Liker bloggen din.

  2. Ønsker deg og din familie godt nytt år:)

Comments are closed