Hva synes du om julemiddagsbordet vårt?

Det var så mange flotte julepyntede middagsbord å se på facebook og instagram på julaften. Jeg var ikke sånn overivrig etter å legge ut et bilde av vårt julemiddagsbord. Ikke har vi noe juleservise, og ikke har vi flotte stetteglass heller. Ikke har vi nok like glass til alle sammen heller, fant jeg ut.
Så det ble det det ble. Fin duk, lys, deilig mat og litt sånn diverse servise, deriblandt plastkopper i ulike farger, og med sugerør. OG vi hadde julebrus. Det hender jo aldri at vi drikker brus til maten. Alle syntes det var stas med hver sin julebrus.

Vi hadde lys på bordet og dempet belysning og verdens koseligste julemiddag sammen.
Bare vi. Det var den beste middagsstunden i hele 2015, og det med service som ikke matchet! Dette var den første julemiddagen hvor vi var bare oss, og det ble fantastisk. Et herlig minne med menneskene mine som jeg skal ta med meg for alltid! julemiddag

Vi skulle egentlig ha Bestemor og bonusbestefar til middag også, men ettersom vi hadde norovirus i hus, begrenset vi besøket til at de kun kom til gaveåpningen.

Lilli ble fikset på håret av storesøster. Jeg lykkes ikke i å samle alle èn eneste gang i julen for å ta et bilde av alle. Men her er vår fine Lilli på 9 år!
Lilli Lilli2Lilli på 9 og Mia på 10 har laget de fine snøfnuggene i vinduet. Det var fort gjort og jeg synes det ble kjempefint. Det skal de få gjøre neste jul også.
Juletreet er det barna som har pyntet med det de syntes passet. Jeg synes det ble helt perfekt!
Julegardinene fikk jeg kjøpt til halv pris et stykke ut i desember. Jeg elsker dem!

Nå har jeg pakket bort endel av julepynten. Treet tar jeg nok til helgen og gardinene får nok henge ut januar 🙂

Nå er alle friske og vi er klare for et nytt skolesemester!

Comments are closed.