Hadde du gått med på dette?

Jeg er så glad i gamle ting jeg. Jeg skulle gjerne ha bodd i en diger gammel sveitservilla og omgitt meg med gamle møbler.

Det har seg sånn at min eldste søster nettopp har giftet seg, og de hadde et Steampunk-bryllup. Veldig kul stil (google det for å sjekke det ut). I den forbindelse ville de ha en rokokkostol til fotografering.
En kveld jeg satt og kikket litt rundt på Finn.no som jeg innimellom gjør, kom jeg over en fin rokokkostol som jeg tenkte måtte være midt i blinken for brudeparets ønsker, så jeg sendte en link til min søster og dagen etter så hadde de hentet stolen.

Den ble brukt til fotografering på bryllupet og den gjorde virkelig susen som rekvisitt!
Så var det sånn at de hadde jo ikke tenkt til å beholde den, og de tenkte kanskje at jeg kunne være interessert. Og gjett om jeg var!
Så vips, havnet den hos oss.

Perfekt synes jeg. Mannen er litt i tvil om hvor godt den passer inn, men han synes den er litt fin. Og den er god å sitte i. Jeg elsker den!

Perfekt synes jeg. Mannen er litt i tvil om hvor godt den passer inn, men han synes den er litt fin. Og den er god å sitte i. Jeg elsker den!

Mannen min må virkelig elske meg, for selv om den kanskje ikke passer perfekt inn i inventaret, så får den stå godt plassert i stua 🙂 Han var veldig skeptisk først, men han vet at jeg elsker sånne gamle stilmøbler og generelt gamle møbler.
Han lot til og med svanen stå i stua i laaaaang tid. Nå har svanen flyttet inn på rommet til Mia, for det var jo hun som faktisk skaffet den.

Flotte svanen. Det er ikke alle som har en sånn en!

Flotte svanen. Det er ikke alle som har en sånn en!

Vel, det som er bra er at jeg er på jakt etter ny sofa, og nå som jeg har stolen så kan jeg jo prøve å finne en som kan passe sammen med den:) Det blir spennende. Det blir nok ikke en rokokkosalong altså, eller en Biedermeier-benk, selv om jeg gjerne skulle hatt en ved spisebordet (hadde det bare vært plass -hm kanskje det blir det??), men det blir nok en litt «Nytt og gammelt»-stil 🙂

2 Comments:

  1. Jeg syns den var flott, men jeg tror ikke jeg hadde likt den så godt som du gjør, mest sannsynlig fordi jeg ikke er så glad i rød. Grønn derimot 😀
    Jeg er også glad i gamle ting, gamle møbler og spesielt gamle hus. Da vi kjøpte huset vårt for et år siden var vi på visning på et gammelt småbruk, huset var fra 1881 og hadde mildt sagt sett sine bedre dager – det rant en elv igjennom stua! Jeg elsket det, men er glad for at min mann holdt meg i tøylene.

    • Linda C. Hagen

      Hehe, ja det er kanskje litt lettere å styre med gamle møbler enn et hus med en elv i stua 😀

Comments are closed