Julemarked, blå tå, lite søvn igjen og en frikveld!!!

Det kan nok høres litt ut som klaging nå altså, men det er nå bare realiteten.
I går på dagen hadde jeg en rolig dag. Jeg blogget litt og jobbet litt med tekniske ting på bloggen. Rundt 14 hentet jeg skolebarn og kl 16 dro vi til julemarked på den private skolen. Ettersom den store gule bilen vår er til reprasjon, hadde vi kun den lille og måtte kjøre to ganger. Det er jo greit nok. Julemarked er koselig og man skulle jo tro at herfra ville det bare gå fint.
Og det gikk fint, for de fleste av oss. Men for Eskil gikk det ikke så bra, for han var så uheldig å få en tung metallrist på foten sin og han fikk en megablå tå!

Han gråt mye først og fikk ispose på rektors kontor. Han hinket seg gjennom kvelden og redningen ble nok at det var koselige aktiviteter for barna. Og is.
Men, da vi kom hjem, var det ikke så enkelt å sovne.  Han var litt engstelig og hadde vondt. Han sovnet litt sent og gråt litt. Tåa ser ikke annet enn blå ut. Den er nok ikke brukket. Men vi følger med. Han kan røre på den, så han har mest sannsynlig bare fått en hard trøkk.

Muffins og pepperkakepynting på julemarked.

Muffins og pepperkakepynting på julemarked.

Vel, det ble ikke så god søvn i natt, og i dag skal jeg bare lade. Gjøre minst mulig. Blogge. Skrive bok. Jobbe. Bare prøve å holde hodet over vannet inntil jeg skal ut å kjøre verden rundt senere i dag.

I kveld blir det koselig, for da skal jeg på jentekveld og vi skal se «Et helt halvt år»! Det gleder jeg meg til! Se en hel film uten å amme, uten å skifte på noen, uten å redde noen, uten å redde noe, uten skrik og hyl. Uten at noen kaster noe på meg. Uten å følge med på noe annet enn filmen! Tror dere jeg gleder meg eller????
JAAAAA!!!!
Og vi skal ha ost og kjeks og jeg frykter at jeg kommer til å ikke dra hjem igjen. Kanskje jeg uskyldig sovner på sofaen og ikke klarer å våkne igjen sånn at jeg sover en heeeeeel natt!!!! Nå begynner jeg seriøst å lengte etter rolige kvelder og søvnfulle netter.

Vel, det er jo også black friday i dag, og jeg vet ikke om jeg gidder å benytte meg av det. Jeg blir gal av ville folk som dytter seg frem og tar det de vil ha. Det orker jeg ikke. Albuer og sånt…nei takk. Jeg vil ha det rolig.

Comments are closed.