Det absolutte drømmehuset – Del 2

I dag var jeg på visning i verdens fineste hus. Jeg har gledet meg helt siden jeg visste at huset skulle komme på markedet. For meg var det ikke snakk om å se på huset. Nei, for meg var det mer å møte huset.
Da jeg var liten lekte jeg mye i dette huset. Datteren til de som eide huset, hadde en kjæreste, og han hadde en datter på min alder og jeg lekte masse med henne da hun var der om somrene. Jeg elsket dette huset allerede da, og mange ganger har jeg stått på verandaen i det huset jeg bodde i og kikket bort på drømmehuset mitt. Det fantastiske taket!

Vel, jeg hadde med mannen og 5 av barna på visningen og de kledde huset så veldig. De fant sine favorittrom. Vi fantaserte som hvor fint det ville være i julen, da ville vi ha et stort juletre midt i hallen og mannen min skulle spille julesanger på pianoet vi skulle plassere langs veggen ved trappen, og vi skulle gå rundt juletreet.
Spisestuen skulle være nydelig julepyntet!

Kontoret, det gamle kontoret til legene som har bodd i dette huset, er perfekt til kontor/studio til mannen.
I kjelleren kunne jeg ha min egen brukt/interiørbutikk og drevet med chalk paint.
Vi kunne også innredet til vår egen dojang der nede!

Dette huset er rett og slett så perfekt for oss at det er nesten ikke til å tro!

Vi fortjener dette huset fordi: For det første så har vi mange barn og vi trenger mye plass. For det andre så trenger dette huset en som forstår det og som elsker det og som vi ta vare på det, og jeg kan ikke tenke meg en bedre egnet person til denne jobben enn meg selv. For det tredje, så er det en perfekt arbeidsplass og både jeg, mannen og til og med svigermor kunne hatt sine arbeidsplasser her!

Jeg lever i håpet helt til det skulle vise seg å være for sent. Jeg håper at det skal skje et mirakel som gjør at vi kan kjøpe det. Mannen er dessverre ikke særlig interessert og ser kun utgifter lang vei. Og det er nok ikke helt feil heller. Det er noe som må fikses, blant annet badet trenger å oppgraderes. Men ellers er det bare å flytte rett inn å kose seg i historien!

Se så godt Elias passer inn i en av stuene! Ja, han har pyntet seg. Vi skulle tross alt møte mitt drømmehus. (Og så kom vi rett fra kirken også da).

Et fint rom! (Pikeværelset). Sjekk den store vinduskarmen!!! Man kan sitte med hele kroppen der!!

Inn til doen.

TRAPEOPPGANG! WOOOOW!

Fra et av de gigastore soverommene, er en liten gang til to andre soverom. Det rett frem er egentlig et kott, men det er så stort at det er mer enn stort nok for et soverom å være.

Kjelleren. Her kunne jeg drevet med Chalk Paint!

Fine ovner i alle rom!

Stort loft! Kult for Halloweenparty!

Her ville studio og kontor til mannen vært med voiceboks inn i det lille rommet til høyre. Bortover åpningen til venstre er et rom perfekt for atelier til svigermor, eller meg.

Kjellertrappen.

Fra hovedstuen ut mot hallen.

Ned trappa til Mia og Lilli i hallen. Der de står skulle vi ha juletre om julen og piano skulle stått langs veggen nedefor trappen. Der skulle pappaen spille julesanger mens vi gikk rundt juletreet.

Fra hallen inn til gigaspisestue! Kjøkkenet er døra til høyre inne i spisestua.

En liten søt do i yttergangen.

Sjekk de eldste to guttene våre passer inn her da!!!

Kjeller, mitt Chalk paint-paradis!

Sukk, noe så nydelig!

Litt av hagen. Ja,….litt.. Mitt barndomshjem er huset rett frem.

Lilli på vei opp.

Fra gangen oppe inn mot et av gigasoverommene til venstre og inn mot do og bad til høyre. Den lukkede døren til venstre, er et kott.

Nok en krok av loftet.

Her er`n: Millionæren selv, min mann! Han passer godt inn her!

«Hemmelig» trapp fra gangen i 2. etage og rett ned på kjøkkenet. Så utrolig kult!

Doen!

Hva sier dere? Er ikke dette bare et helt utrolig hus! Jeg har nesten ikke fått sove de siste to ukene etter at det ble lagt ut på nett. Jeg har fantasert om hvordan vi skulle innrede oss her og jeg har måttet stå opp for å se på bildene i salgsoppgaven «en gang til» før jeg har lagt meg til å sove.

Jeg har håpet på at noen som er rike ville kjøpe det til oss. For et slikt hus trenger noen som kan ta vare på det og fikse ting på det når det trengs. Men de som har bodd her de siste 11 årene, har gjort veldig mye, bland annet nytt tak og takrenner og pusset opp kjøkkenet, som jeg dessverre ikke har noen bilder av.
Jeg har levd i en boble i det siste og svevd litt. Men nå har jeg landet litt igjen. Vi har rett og slett ikke råd til dette huset. Da måtte vi ikke ha hatt så mange barn, og jeg måtte ha jobbet på spreng. Og da ville jeg jo ikke hatt så mye tid til familien, så det er jo uaktuelt.

Jeg skal nå fokusere på vårt hus og gjøre det til et herskapelig lite drømmehus og så, om noen år skal vi selge det og kjøpe det store drømmehuset mitt når det kommer på salg igjen om 8 år. Satser jeg på da 🙂

Jeg har hatt skikkelig kjærlighetssorg de siste dagene. Det har vært som en voldsom avstandsforelskelse og et umulig kjærlighetsforhold. Vel, nå skal jeg vende snuten til mitt eget rede med alle barna og den fine mannen min og huset vårt som vi skal fortsette å fikse på.
Chalk Paint får jeg drive med i garasjen og i stua. Og når alle har begynt på skolen kan jeg utvide og gi mer plass og tid til mine interesser og lidenskaper, nemlig interiør, stilepoker og gamle hus.

Følg oss på Facebook! 

 

NB!! Sjekk HER for bilder fra forrige gang huset var til salgs: Det absolutt drømmehuset

Sammenligne bildene før og nå!

2 Comments:

  1. Du kan skape ditt eget slott, og det er du på vei til, eller dere for dere er jo flere!!!

    Spent på det hageprosjektet også, kommer til å bli supert!!!

    • Linda C. Hagen

      Ja det er det vi gjør, skaper vårt eget drømmeslott her, med mine favorittmennesker 🙂 Hageprosjektet trer fremover!

Comments are closed