Min første artikkel på trykk!

Det er et lite skritt for menneskeheten, men et stort skritt for Linda.
Jeg elsker å skrive!
I dag er min første artikkel på trykk. Er ikke det gøy!?
Det var virkelig noe jeg kunne smile av, og spesielt deilig var det etter en natt uten noe særlig søvn og jeg så for meg en skikkelig kjip dag. Men, den ble straks litt bedre da mannen hentet inn avisen.

Jeg har virkelig lyst til å skrive artikler for magasiner, aviser og nettmagasiner. Jeg føler at 2018 er det året der det blir store forandringer for meg. Da begynner nr. 7, Mika, på skolen og jeg tenker at nr.8, Levi som da er nesten 3,5 år, kanskje kan prøve seg litt i barnehagen. Det betyr at jeg vil få mye mer tid til mine andre interesser, som skriving og å pusse opp møbler, studere interiør og jobbe med interiør.
Jeg har jo mange interesser. De fleste har stått på vent i mange år fordi jeg har prioritert barna først. Men nå som det ikke skal komme flere barn, får jeg mer tid til meg selv og andre ting jeg brenner for.

Jeg ble skikkelig glad da den hyggelige mannen fra Byavisa ringte og sa han ville trykke artikkelen jeg hadde sendt ham. Det ga meg litt mer selvtillit på skrivingen.

Ang. skriving så har jeg også noen bøker jeg har begynt på. Det skal bli så herlig å få tid til å gjøre noe mer med det. Håpet er jo å en dag få gitt ut bok. Gjerne flere!

Det er veldig spennende med alt jeg lærer. Jeg leser og lytter til bøker om blant annet skriving på storytel, mens jeg gjør andre ting. Til jul ønsker jeg med en liten høyttaler som jeg kan ta med rundt omkring, som til vaskerommet. Jeg tilbringer jo en del tid der inne, så det hadde vært helt knall å fått sugd til meg litt kunnskap når jeg er der og jobber.

I`m on a roll. Haha! Så morsomt for meg. Det kommer til å komme flere artikler fra meg. Garantert.
Jeg gleder meg allerede!
Her kan du lese hele avisen. Du finner til og med en artikkel OM meg inni der. Haha, det er jo kult. En artikkel OM meg og en avtikkel AV meg 😀

God jul!

4 Comments:

  1. Gratulerer så inderlig masse, så utrolig bra!!!

  2. Så bra!! Gratulerer og heia deg!!

  3. Så gøy? Fin artikkel!

  4. Bra jobba, Linda?

Comments are closed