Glad og sliten julemamma

Først og fremst så er jeg så glad for at vi alle har det bra. Jeg har fått til endel i desember, men langt ifra alt jeg gjerne skulle ha gjort. Som å sende julekort. Jeg har ikke fått sendt til alle de søte, gode og nydelige menneskene som jeg er så glad i.
Vår hverdag er travel til vanlig, og enda mer i desember. Når jeg ser tilbake så kan jeg ikke huske å ha vært så sliten i desember noen gang. Ikke sliten som i utslitt, bare at jeg ikke har fått tiden til å strekke til.

Vi har barn som holder oss våkne til langt på natt, og til og med på natten noen ganger. Vi har både små og store barn som hele tiden trenger vår energi. Vi har fokusert på oss og på å slappe av mellom slagene.

Det er to ting vi ikke har fått gjort, og det er å lage julekaker og å sende julekort.
Men jeg er veldig takknemlig for de julekortene vi har fått og vi håper å få til julekort neste år. Det er jo sååå koselig å få en julehilsen og se bilder av søte nissebarn og å se hvor store barna på kortene blir fra år til år.

Nå har alle barna funnet julestrømpene sine, bortsett fra de to eldste, de er ikke våkne ennå. Alle er glade, det er masse gaver til alle sammen, vi ser på julefilmer på tv og er klare for en fin dag og julaften!
Apropos julestrømper. Alle får det samme i. Jeg har fordelt potetgull i småposer og til og med VEID dem, så de skal være like. De får en stor kviklunch sjokoladeplate (den samme alle sammen) og en maoam. Akkurat det samme!! Hadde noen fått oreo-sjokoladen vettu…..det hadde jo ikke gått. Det er best at det er det samme:)

Satser på å rekke innom kirkegården også, der vi har en grav. En liten gutt som ikke ble så stor. Han døde i magen min, men er likevel en del av vår familie.

Vi ønsker alle våre kjente og ukjente venner god jul!

Endelig fikk jeg ha ekte juletre igjen. Det er lite pynt nederst. Og det skyldes en blanding av at Levi på 2 bor her i huset og at dette treet er mye større enn de vi har hatt de siste årene. Vi trenger altså mer pynt nå:) Men fra midten og opp er det mye pynt da 🙂

Slenger med fjorårets julekort, vi har ikke blitt flere siden det og har ikke forandret oss så altfor mye:)

One Comment:

  1. God jul til dere alle, det er hyggelig å få et innblikk i din store familie ??⭐

Comments are closed