Barnas reaksjon hvis jeg sier jeg kanskje skulle begynne å jobbe

Noen ganger tenker jeg jo litt fremover og hva jeg skal drive med.
Av og til fantaserer jeg litt om hva jeg kanskje kunne jobbet med.

Men, de store barna vil ikke høre snakk om det.
18-åringen sier han er så glad for at jeg var hjemme da han var liten og at de som er små nå, også må få ha mamma hjemme.

20-åringen jobbet en dag i uken i barnehage over ca. seks. mnd.  og er helt tydelig på at hennes småsøsken skal IKKE i barnehage. Hun synes at de kan ikke ha det noe dårligere enn hva de store hadde da de var små. Mamma må være hjemme med småbarna. Det er er det småbarna vil.
«Stakkars dem hvis de må gå i barnehage, når vi fikk være med deg».

Det varmer jo veldig at de som er store sier det. Det betyr jo at de setter pris på det nå som de ser tilbake.

Minstemann er 3,5 år nå. Høsten 2019, begynner Lilli på 12 år i 8. og da begynner hun på skolen igjen. Hun har hjemmeskole nå.

Eskil i 4. og Mika i 1. har også hjemmeskole nå, men vi tror de skal begynne på skolen igjen høsten 2019.

Hvis hjemmeskolebarna begynner på skolen igjen høsten 2019,  har jeg kun Levi igjen hjemme. Det kommer til å bli veldig koselig. Jeg tror ikke jeg kommer til å begynne å jobbe. Med mindre jeg MÅ da. Levi skal nok få nyte godt av å ha mammaen sin hjemme han også.

Comments are closed.