Mororommet – gjesteinnlegg av Eskil 9 år

Mororommet er et moro rom. Der har jeg laget en ekte stol som man kan sitte på! Vi malte stolen hvit og jeg brente inn bokstaver!

Jeg har også laget en dukkeseng. Dukkesengen malte vi en type grønn farge, og påførte et uglemønster! Mamma vil ikke levere den til barnestua i menigheten, men det er derfor vi lagde den 😀 Den ble for fin, så mamma beholder den 😀

Det var jeg som fant på navnet «Mororommet» fordi det er morsomt å bygge og lage ting.

Jeg driver med stolen på dette bildet.
Her er stolen og senga! Under senga har jeg brent inn navnet og års tallet.
Det er så gøy i Mororommet!

Før var det et vaskerom her, men nå er det mye kulere!

Hilsen Eskil 9 år 🙂

3 Comments:

 1. Sandra Karlsen

  Så kule ting du har laget, Eskil!!!

 2. Silje Martine

  Hei søte og kule Eskil!
  Du er så flink på hjemmeskolen. Husk at du er sinnsykt heldig som har en så flott mamma som bruker all sin tid og energi på det. Det er ikke mange som er så heldig som deg (og meg og dine 6 andre søsken). Skulle ønske mamma fikk vite om hjemmeskole tidligere så jeg også kunne hatt det. Men uansett så er mamma best! (Og pappa da, hehe) Kjempe kul stol og fin dukkeseng! Fortsett å bruk kreativiteten!
  Hilsen Storesøster

  • Linda C. Hagen

   Awww, så søt og snill du er Silje <3 Jeg skal vise Eskil kommentaren din. Jeg også skulle ønske jeg hadde hatt hjemmeskole med deg <3

Comments are closed