Steinen – de beste forslagene

Dette er steinen, i fjor, eller året før…Husker ikke. Har alltid fundert på hva jeg skal gjøre med den.

Dere som har fulgt med meg de siste årene, har garantert fått med dere at jeg hvert år lurer på hva jeg skal gjøre med det store steinen i hagen vår.
Eller rettere sagt, hva jeg skal gjøre rundt den.

Forslag fra dere:

-Mal den til en megamarihøne, sier Helena.
– Male den som en Minion.
– Mal alvedør på den og gjør et alvelandskap rundt den, eventuelt hagenisselandskap.
– Lage et sydhavslandksap rundt med hvite steiner og nydelige blomster.
– Ha jordbærplanter rundt.
– Klatreplanter
– Ville bare hatt gress der så ungene kan klatre, hoppe, lese og spille der, sier Anja.
– Hva med å la barna lage sin egen mini hage? Med bittesmå møbler (Vi har kjøpt noen veldig fine på Panduro) ,små dyr eller små mus.. plante noen små planter innimellom, lage små hager med stier osv , sier Merete.

Det som har kommet øverst på lista, er sydhavslandskap. Men det krever jo å skaffe steiner og planter, og det har jeg ikke giddet rett og slett. Her i huset må det være relativt fort gjort å få det til, og helst ikke koste noe særlig.

Så, dere, jeg spurte småguttene mine om de hadde noen forslag, og de kom med et veldig godt forslag! Jeg kunne bruke den til trening! De ser jo at jeg er blitt så flink og flittig til å trene, så da passet det ypperlig å bruke den til det.

De demonstrerte ulike øvelser vi kan gjøre på den:

Jeg kan løpe rundt den.
Ta skrå pushups..
Eller skrå denne veien for å ha det enda tyngre..
Situps. Jeg har også satt noen blåbærbusker her. Den lengst til venstre ser ikke ut til å klare seg, men de to andre kommer seg litt. Og peoner til høyre der… de blir fine når de kommer. (skal huske å ta bilde).

Hoppe opp på den…
Og ned…
Og ta knebøy på den.
Jeg har brukt forslaget om jordbærplanter, fordi vi hadde noen stående et skyggested. De har jeg flyttet hit, sammen med noen peoner som stod litt bortgjemt i et kratt bak garasjen. Det kommer mye svallerkål her også, men det vil jeg ikke ha akkurat her, så det klipper vi bort. Jeg vet Laila elsker svallerkål, og jeg skal teste oppskriften hennes på pesto, og har altså svallerkål andre steder jeg kan ta av. Jeg vil også male noen mindre steiner som marihøner ogsånt, og pynte med her i bedet.

Så det ble altså en miks av gjenbruk av andre vekster vi hadde her og der, og så ble det treningssenter som både er en miks av forslag fra Anja og fra mine egne barn. Superkreative Helena foreslo megamarihøne, men det blir heller en litt mindre variant, men det skal komme marihøner her. Det tror jeg blir kjempekoselig!

Comments are closed.