Monobryn

I går dro jeg i butikken med monobryn. Jeg og Mia (14) skulle prøve den nye brynsminken jeg hadde kjøpt, og da måtte jeg jo tulle litt og tegnet på meg skikkelig monobryn. Mia holdt på å le seg i hjel.
– Mamma, tenkt om du glemmer deg bort da, og hadde dratt sånn i butikken! Hahahahaha!!!

Vel, travel og opptatt som jeg er, ble jeg opptatt med ett eller annet. Rydding, bretting, kjøkkenrydding eller noe sånt.

Vi skulle få besøk til fredagspizzaen, og jeg manglet bakepapir og jeg var nødt til å skynde meg til butikken.

Levi (4) ble med meg. De andre visste ikke at jeg dro. Og jeg hadde helt glemt hvordan jeg så ut.

Så jeg dro til butikken seende slik ut:

Jada, det er lov å le. Høyt!

Der gikk jeg i fult alvor og kjøpte bakepapir. Jeg må si at folk er rimelig høflige, for det var ingen som sa noe. Merkelig nok. Det var et par små barn som glante litt, men jeg trodde det var fordi Levi tiltrakk oss litt oppmerksomhet.

Det flaueste jeg har gjort

Det har skjedd før, at jeg har dratt i butikken uten å ha sett meg i speilet før jeg dro. Når jeg rydder i huset og finner f.eks, hårspenner, så setter jeg dem bare i håret og lagrer dem der etterhvert som de dukker opp. Dette skjedde da jentene var små og hadde både fargerike Jeg har kommet i butikken med et knippe ulike spenner i håret. Men det er liksom ikke såååå ille.

Men disse monobrynene??? Mulig jeg hadde gjort det som en challange der folk veddet på om jeg turte å gå sånn i butikken. Men at jeg gjorde det helt uvitende og oppførte meg som ingenting, som om det var meninga å se sånn ut…….spenner og mylittleponny-spenner og sånt.

Da jeg kom hjem, spurte Mia meg: Mamma, har du gått sånn i butikken?
Og da kom jeg på det og sprutet ut i latter. Jeg gråt og hyl-lo og fikk nesten ikke puste!!

Jeg beholdt monobrynene på til gjestene kom, slik at de også kunne få seg en god latter. Og vi lo, og lo, og lo!!

Dette er kanskje det dummeste jeg har gjort i mitt liv!
Selv om det var også rimelig flaut den gangen vi var på kino og så på Skjelvet. Sjekk det ut!

Comments are closed.