Lest dette?

 Takk for at jeg ikke ble advart handler om hvordan jeg «takler» å ha mange barn. Det fikk over 23 000 treff da det lå ute på vg.nett, og fikk veldig mange gode kommentarer.

Spontanabort – som man egentlig ikke snakker om handler om en spontan-abort jeg hadde i  svangerskapets uke 14. Dette innlegget ble lagt ut på vg-nett og babyverden.no.

Er jeg utakknemlig som er hjemme med barna mine? Er jeg en trussel for samfunnet? handler om motstanden man møter som hjemmeværende og fikk mange kommentarer og det ble diskusjon da det lå ute på vg-nett.

Kjære Statsminister, i dag gjorde jeg noe jeg ikke skulle ha gjort Handler om verdien av å være hjemme med barna og ha mye tid med dem. Dette innlegget ble delt av flere hundre på Facebook og har fått mange kommentarer.

Barnehager vil ALDRI bli bra nok for ettåringer, er min reaksjon til en avisartikkel om at barnehagene ikke er bra nok. «Surprise»? -tenkte jeg.

Økonomi og det å være hjemme med barna.

Spørsmål og svar om å være hjemme med barn.

Jeg vil Bo i en fancy leilighet i Stockholm og gå rundt og ære kul!

Hjemmebarnehage – det virkelige livet.

Kvalitetstid og kvantitetstid – må vi ha begge?

 

 

For flere oppdateringer om familieliv, barn og morsrollen kan du Like Absolutt hjemme på Facebook.

8 Comments:

 1. Hei 🙂

  Jeg bare lurer på en ting ? Jeg vet ikke helt om det er et frekt spørsmål, men føler ikke det.

  Er du og familien din mormonere ? Og jeg vet ikke helt hva dette er, så hva er forskjellen på det og vanlig kristen ? :))

  • Hei du! Selvfølgelig er det ikke frekt å spørre om det, det er jeg helt legitimt spørsmål. Og, ja, vi er mormonere. Forskjellen på oss og andre kristne er mye. Vi tror for.eksempel at vi blir ledet av en profet i dag, og vi tror at familien kan være sammen for alltid, også etter dette livet på jorden. VI tror at det er mer etter dette livet. Jeg må nok sikkert skrive et eget innlegg, og flere om troen vår etterhvert. Når TV-serien vi har vært med på å spille inn denne høsten begynner å gå på tv over nyåret en gang, regner jeg med at det sikkert vil komme flere spørsmål om det.

 2. Hva het eller heter serien??

  • Du mener serien som skal komme på tv som vi medvirker i? Jeg kan desverre ikke si hva den skal hete enda. Det er nok litt hemmelig foreløbig, tror jeg. Så for sikkerhets skyld venter jeg med å si de. Men den kommer til høsten:D

 3. Hei. Flott blogg du har 🙂
  Kom tilfeldigvis over bloggen din og gleder meg nå til å sette meg ned å lese mer. Har selv tre barn og med sistemann ble jeg møtt med mange negative kommentarer. Mange hadde en mening og mange mente jeg var gal som skaffet meg enda en. Men tre barn på 5 år er jo ikke så ille, og det er også ganske normalt, så hva er problemet liksom? Syns det er flott at du har sluppet unna slike kommentarer, for som gravid er de veldig sårende.

  Jeg lurer på en ting. Nå har jo dette programmet jeg stadig leser om her inne gått for lenge siden, men fremdeles har jeg ikke fått med meg hva det het? Finnes det en link til det eller en tittel eller noe?

  • Hei!
   Du har ikke gått glipp av det programmet. Det kommer i 2014. Ting tar utrolig lang tid. Så det vil jo bli morsomt for oss å se det igjen etter så lang tid. barna forandrer jeg jo fort.
   Tre barn er da normalt? Er det ikke? Rart å få kommentarer på det. For min del tror jeg heller det preller av, jeg overhører det og tar det absolutt aldri til meg. Har nok fått noen komentarer, men de treffer jeg ikke liksom. Jeg er veldig fornøyd med hvordna vi har lagt opp livet/familien, så da får andre bare si og mene hva de vil 🙂
   Takk for fin kommentar:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.